Hovudside

Retninger for å installere en Pondless Waterfall uten å kjøpe en dyr Kit

by Walther

Retninger for å installere en Pondless Waterfall uten å kjøpe en dyr Kit

I stedet for å kjøpe en dyr kit til å bygge en pondless foss, vurdere å bruke rimeligere, men fortsatt ganske effektive materialer funnet på en lokal jernvarehandel. Spare hundrevis av kroner ved å erstatte materiell som er spesielt markedsført til dam eiere med mer hverdagslige elementer.

Materialer som trengs


En pondless foss trenger fortsatt en beholder for vannet å renne inn. En stor Rubbermaid eller plast badekar er et godt valg. Dette må være dekket med et solid netting for å holde ut rusk. Betongblokker kan bidra til å holde den ned og gi støtte til pumpen og dekorative steiner som vil gå på toppen.

Du trenger en nedsenkbar foss pumpe og slanger for å bære vann fra beholderen opp til toppen av fossen. Selve strukturen bør være laget av et utvalg av forskjellig størrelse steiner og utvide svart dam skum. Du trenger også en spade for å grave vannbeholderen hullet.

Konstruer Pondless Foss


Grave et hull i jorden for å passe plastbadet, med 3 til 4 inches stikker ut over overflaten av bakken. Plasser kar i bakken og etterfylle med jord for å gi den et solid grunnlag. Plassere store steiner eller sement slagg blokker i beholderen før de når toppen. Legg igjen en plass hvor du kan installere den nedsenkbare foss pumpe oppreist og uten hindringer. Fest vannavløpsslangen til pumpen og sette den på plass.

Bygg fossen strukturen ved pæling bergarter i et attraktivt og naturlig utseende ordning og fylle mellomrommene mellom med svart dam skum. Lå pumpeslangen opp på siden av fossen struktur der det vil senere bli skjult av bergarter. Vinkel toppen av slangen horisontalt så det spruter vann mot dammen beholder. Fest flate eller større steiner over den svarte dammen skum slik at vann kaskader som du ønsker. Pass på alt vannet gjør det til beholderen sunket i jorden.

Dekke hele åpningen av fossen reservoar med solid netting for å hindre rusk og små steiner fra å falle gjennom.

Landskaps Berører for et mer realistisk utseende


Omgir fossen container med store eller flate steiner for å gjøre det ser ut som den naturlige slutten av et vassdrag. Lag en smidig overgang fra steinene i fossen strukturen til de på bakken. Hell rene småstein eller små steiner mellom større steiner og over netting for å skjule det helt. Når vannet spruter ned fossen, vil den kjøre mellom steinene i beholderen gjemt under.

Legg fukt-elskende planter rundt fossen for en vakker finish. Creeping planter som baby tårer og moser kan vokse rett over kanten av fjellet. Bare sørg for å holde den skjult overflaten av beholderen fri fra planter slik at vannet faller gjennom enkelt.