Hovudside

Hvordan lage en Plaster Wall nivå før du legger fliser

by Walther

Før legge fliser over en gips vegg, må overflaten være helt i vater. Dessverre er plaste ikke en eksakt vitenskap, og hvis en profesjonell gjorde ikke gips veggen, sjansene er det er bølger og andre ujevnheter i overflaten. For å gjøre veggen et plant underlag, vil du trenger for å bygge opp noen fordypninger i gips og jevne ut eventuelle fremspring. Dette prosjektet vil ta minst to timer for å fullføre, avhengig av størrelsen av veggen og forskjellen fra nivå.

Bruksanvisning


•  Finn de områdene som må utjevnes. Hold et nivå over muren, og merk med en blyant alle flekker som er deprimert og trenger å bli fylt.

•  Bland gips og vann sammen i en ren bøtte. Følg pakken instruksjoner for de eksakte beløp, men det er vanligvis to deler gips til en del vann. Rør blandingen inntil det ikke er tørt materiale i bøtten.

•  Bruk en sparkel for å jevne gips på de deprimert områder. Arbeid fra bunnen opp, og bruke en 1/4-tommers tykke lag med gips. Bruk en feiende bevegelse med hånden, og påfør jevnt trykk på sparkel. Skrap av overflødig mens du arbeider, og jevne ut eventuelle glatte rygger som vises. La gips satt i 45 minutter.

•  Sand den lappet området glatt med en fin-grus pussekloss for å fjerne eventuelle rygger og ujevne områder.

•  Plasser et nivå over området igjen. Hvis området er fortsatt ikke nivå, legge mer gips, arbeider med en 1/4-tommers tykke belegg hver gang til du får et nivå lesing.