Hovudside

Slik fjerner Tape Lim Fra Mirror

by Walther

Slik fjerner Tape Lim Fra Mirror

En husholdning overflate med sta tape limet fast til det kan være irriterende, spesielt når overflaten er et speil. Når du ser i speilet og se tape lim marring overflaten, fjerne limrester blir viktig. Stedet for å bruke et barberblad eller tunge kjemikalier for å fjerne tape lim, prøve å bruke en petroleumsbasert glidemiddel, som vil raskt og enkelt fjerne tape lim fra et speil. Holder dette smøremiddel i din rengjøring skap vil tjene deg godt for mange husholdnings rydde opp jobbene.

Bruksanvisning


•  Fjern så mye av båndet limet som mulig med fingerneglen. Ofte kan du skrape den øvre lag med tape bort, slik at bare den klissete lim under.

•  Bruk en petroleumsbasert glidemiddel rengjøringsprodukt som Goo Gone eller WD-40. Smøremiddel med petroleum som den viktigste ingrediensen vil effektivt løsne limet fra et speil.

Hell en kvart størrelse mengde Goo Gone på pusseklut og gni Goo Gone på limet på speilet. La Goo Gone å suge inn i limet i ca 10 minutter. Deretter gni til du ser limet begynner å løsne fra overflaten.

Alternativt, spray limet område med WD-40 og la smøremiddel for å absorbere inn i limet i opptil 10 minutter. Bruke vaskekluten til å arbeide på limet og gni det fra speilet.

•  Skrap på limet med siden av et kredittkort etter smøremiddel soaks inn hvis limet pinner hardnakket til speilet. Dette vil bidra til å løsne limet og fjerne det fra speilet.

•  Bruk en ren område av kluten for å fjerne tapen limet og petroleumsbasert glidemiddel fra speilet.

•  Spray speilet med glass rengjøringsvæske. Bruk tørkepapir for å tørke bort rengjøringsspray og polere speilet.