Hovudside

Hvordan Trim Windows & Doors

by Walther

Hvis du installerer nye vinduer eller dører i hjemmet ditt, vil den siste finishen være å trimme dem. Ny trim kan også oppdatere utseendet av ditt hjem. Etter valg av type trim som du vil bruke, og flekker eller male det som passer din smak, vil det ta bare litt forsiktig måling og noen enkle Oppussing ferdigheter til å fullføre jobben.

Bruksanvisning


•  Mål sidene, toppen og bunnen av åpningen du trimming. For en dør, trenger du ikke den nederste målingen. På et vindu, måle utsiden av vinduskarmen, og subtrahere en halv tomme fra hver måling for å tillate for en 1/4-tommers avslører rundt vinduet. Trim vil lett dekke rammen. På en dør, måles på utsiden av stenderen og gi rom for en om. Dette betyr at sidemåling vil være mindre enn toppen av dørkarmen (nederst på beslaget skal gå til gulvet) og toppstykket vil bli målt for å tillate den samme åpenbare på hver side av døren.

•  Kutt trim med en gjæringssag, i en 45-graders vinkel. Hvis du gjør en bilderamme stil av trim rundt vinduet, vil vinkelen bli kuttet i hver ende, motsatt av hverandre, og de innvendige punkter på trim vil tilsvare måling fra vinduet. For en dør, vil toppen av trim kuttes ved en vinkel på 45 grader i sidestykkene, og bunnen vil være et rett kutt for å dekke gulvet. Den øverste del av dørtrekk vil være vinklet i begge ender.

•  Lag en blyant merke på de punktene der du vil at trim for å sette på vinduskarmen eller dørstolpen. Bruk to merker som du kan stille opp nær slutten av trim stykker. Hold det første stykket på plass og bruke en spikerpistol eller hammer for å drive behandling spiker gjennom trimme og inn i karmen av porten eller bukk rammen av vinduet.

•  Installer paring biter av trim til å stille opp med dine karakterer og baken opp mot tilstøtende stykke trim. Hvis du har målt kuttet riktig, bør du ha svært minimale hull mellom trim stykker.

•  Bruk kitt for å matche din trim avslutningen og fylle ut noen spikerhull og hull som gjenstår. Touch-up maling og flekker kan gjøres nøye etter kitt har tørket. Bruk en klar indre caulk, eller en som matcher lakken, for å forsegle trim til veggen og vinduskarmen eller dørstolpen.

Tips og advarsler


  • Et nivå vil bidra til å sette ditt trim holdent, men ta oppmerksom på at mange vinduer og dører er ikke nivået på grunn av husene bosetting over tid.
  • Sørg for å bruke vernebriller og følg produsentens sikkerhetsinstruksjoner når du arbeider med elektroverktøy.