Hovudside

Hvordan Grow Paw Paws

by Walther

Hvordan Grow Paw Paws

Pote pote er den største innfødte frukt i Nord-Amerika. Den vokser fortsatt vilt over hele USA, spesielt i Mississippi-dalen. Labb labber er blitt populært igjen som et tre frukt. De er enkle å vokse og nærmest vedlikeholdsfritt etter planting.

Bruksanvisning


•  Acquire paw paw frø. Det er svært lite sannsynlig at du vil være i stand til å kjøpe pote pote frøplanter, som de har lange taproots og ikke transplantere godt. Mange online seedmen har pote pote frø tilgjengelig. Du trenger minst to varianter av pote pote for å få den krysspollinering pålagt å sette frukt. Labben pote frø trenger en kald periode for å bryte dvalen. Spesifikke retninger for den aktuelle rekke pote pote du har kjøpt vil komme med frøene. Hold frøene fuktig i kjøleskapet for den anbefalte tiden.

•  Plant paw paw frø. Når frøene har hatt den nødvendige kald periode, kan de plantes i 4 "potter. Fyll pottene med kompost eller en kommersiell frø starter mix. Plant frø i et hull 1 1/2" dyp, og fylle hullet med jord . Vann grundig og holde potten fuktig ved å omgi potten med en klar plastpose med noen hull slo gjennom for ventilasjon. Vann daglig.

•  Plasser frøplanter i et solfylt vindu når de begynner å spire. Snu potten hver dagene, slik at spirene ikke er anstreng mot solen. Det kan ta opptil en måned for pote pote frø å spire. Når all sjanse for frost er borte, kan du plante pote pote frøplanter utenfor.

•  Finn riktig plassering for dine paw paw trær. Labb labber lever vilt i skogene under dekke av andre trær. De vil ikke overleve i full solen. Finn et sted i hagen din som blir filtrert lys. Husk at modne labb labber få 10 til 20 meter høye så gi dine frøplanter noen albuerom. En annen vurdering er lukten av blomster. Labb labber trenger fluer og biller å pollinere dem, slik at deres blomster avgir en duft som rotting kjøtt - ikke noe du ønsker å ha wafting inn din spisestue vinduet. Plante spirene langt unna huset.

•  Harvest-labben potene i det tredje året. Da vil trærne være produsere pote pote frukt. Frukten er moden når huden blir svakt gul brun. Skjær frukten i to og deretter øse ut massen, forkaster frøene. Massen kan fryses, bakt inn i desserter, omgjort til is eller spises som den er.