Hovudside

Instruksjoner for hvordan du kan bygge vannfontener

by Walther

Instruksjoner for hvordan du kan bygge vannfontener

En vannfontene kan bygges ganske enkelt med bare noen få materialer for å matche innredningen av din innendørs eller utendørs levende plass. Uansett hvor du bestemmer deg for å bygge eller plassere vannfontene, vil det gi deg en følelse av fred og ro. Det er viktig å huske at noen ganger vannet kan sprute ut fra fontenen, så du bør plassere den i et område som ikke vil bli skadet av vann.

Bruksanvisning


•  Plasser bassenget container i området utpekt for foss din. Dette kan være innenfor eller utenfor. Beholderen kan være alt du ønsker for eksempel en tre fat, en stor keramisk bolle eller dekorative stykke. Dette er helt opp til deg.

•  Sett den nedsenkbare pumpen, plassere den på bunnen av bassenget container. Fest vannlinjen til pumpen. En nedsenkbar pumpe kan bli funnet på ditt lokale butikk eller på nettet.

•  Sett demningen for vannfontene. Weirs kan finnes i en rekke former og størrelser på ditt lokale hjemme butikken eller på nettbutikker. En overløps akkumulerer vannet fra pumpen og tillater reservoaret for vann å strømme inn i fontenen beholderen. Feste den andre enden av vannledningen til demningen.

•  Plasser steiner eller småstein i bassenget beholder for dekorasjon og til diskret skjule den nedsenkbare pumpen, noe som gir fontenen et mer naturlig utseende.

•  Plugg inn den nedsenkbare pumpen og nyte din vannfontene.