Hovudside

Hvordan lage friske snittblomster Siste Lengste

by Walther

Hvordan lage friske snittblomster Siste Lengste

Fersk-snittblomster fra hagen din har en tendens til å visne raskt. Å lage en bukett vare lenger, kan du ta skritt for å hjelpe blomstene fortsette til opptak vann i sin vase. Velg blomster som er sunn og sykdom gratis for innendørs buketter.

Bruksanvisning


•  Fyll en vase med friskt vann før du skjærer blomstene slik at de kan plasseres i vannet nesten umiddelbart. For de fleste ferske snittblomster, bør temperaturen på vannet være varmt, ca 100 grader Fahrenheit. Sted pære-type friske blomster som påskeliljer og tulipaner i kaldt vann.

•  Legg en teskje sukker, 2 ts av sitron eller lime juice og en teskje av blekemiddel til vannet i vasen og bland.

•  Se etter friske blomster til å kutte tidlig på morgenen. Velg blomster som har åpne eller delvis åpne knopper hvis de har mer enn ett bud per stilk. Hvis dine blomster blomstre på enkelte stammer, ikke klippe dem før de er i full blomst.

•  Avskårne blomster ved hjelp av en skarp kniv eller en saks om en tomme fra bunnen av sin hovedstammen i en 45-graders vinkel. En spiss snitt holder stammen over bunnen av vasen, slik at vannet til å bevege seg oppover stammen og blomstene mer fritt.

•  Trim blader som ville være i vannet hvis igjen på stammen. Dette reduserer muligheten for bakterier å formere seg.

•  Still vase i et sted vekk fra kald trekk eller direkte solen. Endre vann i vasen annenhver dag eller daglig. Fjern eventuelle visnet blomster.