Hovudside

Slik gjenoppretter en Butcher Block

by Walther

Slik gjenoppretter en Butcher Block

Hvordan å gjenopprette den opprinnelige skjønnhet til slakter blokk avhenger av tilstanden sin. Ifølge Butcher Block Top, dersom riper og flekker er ikke så ille, bruk en bordsalt og gni med en halv sitron med lite slitasje. Dersom riper og flekker er mer alvorlig, da en komplett sliping og resurfacing er nødvendig, anbefaler Gjør det selv eller ikke.

Bruksanvisning


Reparing Damage


•  Shake bordsalt på lys riper og flekker og gni med en halv sitron. La det sitte over natten, deretter rengjøre med en ren, fuktig klut. Dersom skaden er minimal, er ikke lenger reparasjon nødvendig. Påfør mineralolje.

•  Hvis flekkene er mørkere og riper dypere, bruke en maling skrape for å fjerne det meste av polyuretan finish, hvis det er noen. Arbeid med korn. Bruk en strøm sander å fjerne gjenværende finish.

•  Brush på en løsning av 1: 1 husholdningsklor og vann for å fjerne vann flekker, mugg eller andre flekker. La sitte i 15 minutter. Gjenta om nødvendig til alle spor av flekken er borte. Skyll med en 1: 1 løsning av eddik og vann.

•  Sand for å fjerne eventuelle ferdig, riper og kutt. Start med 80-sandpapir, som er den groveste og steg opp til den når 400-sandpapir. Den 400-sandpapir vil produsere en ultra-glatt finish.

•  Tørk eller børste på en tung belegg av mineralolje for overflater som kommer i kontakt med mat. Gjenta inntil tre ikke absorberer mer olje. Dersom det er ønskelig, påfør polyuretan hvis trevirke ikke kommer i kontakt med mat.

Tips og advarsler


  • True Value anbefaler å fjerne vasken hvis det er en i skranken før behandling av flekker. Deretter sand og forsegle slutten korn av tre på vasken cutout med polyuretan.
  • Bruk vernebriller og støvmaske ved sliping.