Hovudside

Teknikker for Snowplowing en innkjørsel

by Walther

Teknikker for Snowplowing en innkjørsel

Når snøen begynner å hope seg opp i vintermånedene, kan det gjøre reise vanskelig. Tømme oppkjørselen av snø gir sikker og enkel tilgang til ditt hjem. Kan ta måke oppkjørselen full av snø en stund, og noen ganger kan føre til smerter i rygg, bein og armer. Snowplowing oppkjørselen holder oppkjørselen klart uten noen fysisk skade på deg.

Rett På


Rett-på pløying teknikken fungerer bra hvis du er i stand til å få biler ut av oppkjørselen og du har ingen garasje. Det er den enkleste av pløying teknikker; du pløye rett frem og la en haug med snø på slutten av oppkjørselen din. Vær sikker på haugen med snø er langt nok borte fra huset for å hindre kjelleren flom når vårløsningen kommer.

Vinklet


Den vinklede snøbrøyting teknikken brukes når du har en garasje eller annen struktur på slutten av oppkjørselen din som du ikke ønsker å blokkere. Vinkel din plog bladet slik det avleder snøen til hver side av oppkjørselen. Det er noen opprydding måke pålagt å fjerne eventuelle oppkjørselen døråpninger til ditt hjem, men dette pløying metoden gir tilgang til garasjen i løpet av vinteren.

Back-dra


Det er ikke alltid mulig å fjerne biler fra oppkjørselen før pløying, spesielt hvis det er 12 inches av snø eller mer i oppkjørselen. Baksiden-dra-metoden gjør det mulig å fjerne nok snø til å få bilene ut slik at du kan bruke den rett frem eller vinklet teknikk for å fullføre jobben. Back-dra må gjøres i tre- eller fire-fots lange segmenter for å unngå å bygge opp mer snø enn bladet kan håndtere. Trekk plogen opp til stedet du ønsker å starte tilbake-dra, senk bladet ned i snøen og tilbake snøen ut av oppkjørselen.

Cornering


Etterlot store hauger av snø ved inngangen til en innkjørsel er en fare. Du kan ikke se biler kommer som du tilbake ut av oppkjørselen, og den møtende trafikk kan ikke se deg før du stikker ut i gaten. Dette er grunnen til at kurveteknikk er viktig. I kurveteknikk, hever plog driver sitt blad og begynner å skyve sneen på hver hjørne av innkjørselen ut av veien. Når brøyte er nede på bilvinduet nivå, så oppkjørselen er trygt å bruke.

Grus


Når pløying en grus innkjørsel, holde bladet ett femtinitti inches av bakken. Du fjerner nok snø til å gjøre oppkjørselen trygg, men du unngå å grave opp grus.