Hovudside

Bell Pepper Plant Issues

by Walther

Bell Pepper Plant Issues

Bell pepper planter er varme været grønnsaker som lett kan dyrkes i sommermånedene av hjem gartnere. Det finnes en rekke paprika planter, avhengig av smak og farge du foretrekker. Et utvalg av ulike planter vil gi variasjon og farge til din hage og kjøkken under innhøstingen. Imidlertid kan bell pepper planter bli påvirket av en rekke saker, blant annet skadedyr og vekstforhold.

Loppe biller


Loppe biller er en vanlig paprika plante problem. Disse insekter vil angripe unge paprika planter, spise små hull i bladene og frukt av anlegget. Hvis venstre ubehandlet, kan deres angrep føre til hemmet vekst. Du kan fortelle om din pepper anlegget er infisert med loppe biller hvis det er mange små, jevnt formet og fordelte hull i bladene av planten. I ekstreme tilfeller vil loppe biller slutt drepe en pepper plante. Behandling av disse skadedyr med en hjemmelaget pesticid, slik som en blanding av fortynnet oppvaskmiddel, kan bidra til å befri anlegg av en hvilken som helst fare.

Vanning


Inkonsekvent eller utilstrekkelig vanning vil føre til unødig stress til paprika plante, som fører til produksjon og vekstproblemer. Opprettholde en jevnlig vanning planen vil bidra til å sikre at anlegget produserer sunn og stor paprika, samt gjøre det bedre i stand til å motstå ekstreme forhold, som for eksempel et angrep av skadedyr. Paprika planter trenger ofte å vannes hver dag. Ordentlig våt jord bør være fuktig å ta på en tomme under jordas overflate. Hvis jorden er soaking våt eller har mange bassenger av stående vann som varer i lang tid, har anlegget blitt overwatered. Hvis jorden smuldrer opp når den blir plukket opp til et fint støv, da det er for tørt.

Cutworms


Cutworms er en vanlig infeksjon av paprika frøplanter. De varierer i farge fra grå til lys grønn, og ligner larver nøye. De rutinemessig angripe unge planter, noe som gjør det vanskelig for plantene å nå modenhet og sette frukt. Cutworms er en av de mest ødeleggende skadedyr det er for pepper planter, og kan lett redusere en frøplante i stykker i bare noen få dager. Disse skadedyrene spiser lange hull på blad av anlegget, eventuelt spise flertallet av anlegget. Hvis du har mange ødelagte frøplanter i løpet av kort tid, er det sannsynlig at du har en cutworm invasjon i hagen din. Cutworms kan behandles ved påføring av et naturlig plantevernmidler til plantene for å avvise dem. Et eksempel på et naturlig plantevernmidler fortynnes oppvaskmiddel, som kan sprøytes på plantene.

Spacing


Utilstrekkelig avstand er en av de vanligste problemene med hjem gartnere og pepper planter. Pepper planter trenger et minimum av 2 til 4 meter mellom dem for å utvikle sitt fulle størrelse. Dersom pepper planter er altfor overfylt sammen, vil de bli hemmet i sin vekst, og i ekstreme tilfeller vil produsere bare svært liten, svært få eller ingen paprika.