Hovudside

Hvordan bygge en uteplass med Brick Pieces

by Walther

Hvordan bygge en uteplass med Brick Pieces

Resirkulere gjenvunnet eller funnet brukte murstein i en gårdsplass som utnytter deres vintage patina. Det spiller ingen rolle om bitene er brutt eller uregelmessig i farge eller form --- faktisk, som bare legger til sjarmen til den generelle design. Den enkleste uteplassen form til å jobbe med er et kvadrat eller rektangel. Men en uregelmessig form kan ende i en dam eller en kant av lave hekker, ground eller plantet beholdere og fortsatt ser profesjonelt og planlagt. Brick kan skifte i områder som gjentatte ganger fryse over i vinter, så ta deg klima i betraktning ved utformingen terrassen.

Bruksanvisning


•  Merk av terrassen og fjerne torv og stein. Grave opp jord for å løsne den, slik at du kan glatte og jevne ut hele området. Husk å skrå terrassen litt nedover bort fra stiftelsen av huset for å fremme drenering og unngå flom kjelleren. Tamp ned i jorda og bruke et bord med et vater knyttet til det å se etter en jevn overflate.

•  Dig en smal grøft rundt uteplass og vask jernbane bånd, farget eller behandlet styrene eller en rad med skrå, vertikale klosser rundt denne omkretsen å danne grensen av din patio.This grensen vil hindre murstein overflaten fra løsner eller migrerer utenfor uteplass. Hvis du bruker en skråstilt murstein grensen, er dette et sted å sette noen av de ødelagte dem, så lenge de er store nok deler til å sette i grøften og omtrent matche høyden på de andre klosser. De buet murstein går alle i samme retning så starte i den ene enden av terrassen perimeter og jobb deg rundt, plassere dem tett sammen.

•  Hell sand flere inches tykke over markert uteplass, innenfor grensen. Bruk en slange med en mister til grundig våt sand og deretter tamp det ned jevnt til om en 2-tommers-dype lag.

•  Arbeide fra huset utover, legge murstein i en vanlig eller tilfeldig mønster som du selv velger, periodevis sjekker med nivået for å være sikker på at overflaten er jevn og karakteren er konsekvent. Bland knust murstein med deler av hele murstein så terrassen vil virke ganske ensartet i design.

•  Når klossene er lagt, spre sand over hele uteplassen, feie det med en kost slik at det fungerer sin vei inn i mellomrommene mellom murstein og tegl stykker. Holde spre og feiing sand til overflaten av sanden er selv med klossene. Tåke hele uteplassen, fukte sand helt. Påfør mer sand som sand mellom mursteinene legger seg, før du har en solid, flatt underlag av komprimert sand og murstein.

•  murstein patio er ferdig og du kan plante lave hekker, ground eller torv rundt grensen. Hvis du bestemmer deg for å lage et blomsterbed der, la en smal kant av dekorative steiner mellom hagen og terrassen kanten. Eller spenne de vertikale klosser som danner terrassen omkrets med styrene begravd mot murstein på utsiden for å hindre graving og vanning løsner grense murstein.

Tips og advarsler


  • Vri styret med vater sidelengs - vinkelrett på grunnlag av huset - for å sjekke at den skrå bort fra huset er jevn over hele uteplassen.
  • Med jevne mellomrom oppdatere og "re-sement" eventuelle områder som mister sand mellom murstein eller løsne ved å spre mer sand over området og feie det inn i mellomrommene mellom murstein.
  • Den beste murstein for uteplasser er vanskelig fyrte, som murstein pavers, som ikke vil myke opp og gå i oppløsning over tid. Hvis murstein brikkene du har er myk eller pulver når riper de ikke kan holde opp på ubestemt tid under trafikk av en gårdsplass.