Hovudside

Hva Planter er innfødt til Nordøst Pennsylvania?

by Walther

Hva Planter er innfødt til Nordøst Pennsylvania?

Basert på gjennomsnittlig laveste minimumsvintertemperaturer, har The United States Department of Agriculture delt Pennsylvania i to hardførhet soner, 5 og 6, med omtrent 50 prosent av staten i hver. Som eksempler, hvis du bor i Wilkes-Barre / Scranton området, du bor i sone 5. Hvis du bor hvor som helst sør for Harrisburg, er du i sone 6. Den nordøstlige delen av Pennsylvania, er hjem til et betydelig antall av innfødte planter slik som sukkerlønn, rød eik og stor Trillium.

Red Oak


Northeastern Pennsylvania er hjem til mange innfødte løvfellende hardtre, inkludert rød eik (Quercus rubra). Rød eik foretrekker vokser i fuktig godt drenert jord, og en moden prøven kan nå en høyde på nesten 100 meter. Røde eiketrær er en langlivede arter med en potensiell levetid på flere århundrer. Rød eik har også kommersiell verdi. Deres tre er brent for drivstoff, fashioned inn parkett, jernbane bånd og solid tremøbler. Masten avling, eikenøtter, fra røde eiketrær er begunstiget matkilde for white-tailed hjort, ekorn og ville kalkuner

Sugar Maple


Sukkerlønn (Acer saccharum) er innfødt til Northeastern Pennsylvania. I den tidlige våren, lønnesirup produsenter trykke trærne, samle saft og kok det ned for å gjøre lønnesirup. I likhet med rød eik, sukker Maples leve i hundrevis av år. Ekorn, gjengen og fugler, for eksempel Blue Jays, ring halset fasaner og ville kalkuner, forbruke sine frø avling.

Dunete Serviceberry


Northeastern Pennsylvania er hjem til flere arter av treaktige busker som dunete serviceberry (Amelanchier arborea), som også er kjent under det uformelle navnet "shadberry." Plantene varierer i høyde fra 8 meter til 30 meter. I løpet av våren, er de dekket med delikat fem-petaled blomster. Etter pollinering, produserer hver en spiselig, søte bær, som er et yndet matkilde for Eastern bluebirds, Pirates og Robins.

Stor Trillium


Northeastern Pennsylvania er også hjemmet til en delikat skog blomst, den store, eller hvit Trillium (Trillium grandiflorum). De enkelte planter foretrekker å vokse i humusrik jord ofte funnet nær bunnen av Maples og bøketrær. Stor Trillium er uvanlig i at hver plante har bare tre blader, og blomsten har bare tre kronblad. Som art, er de skjøre. Bryte av et enkelt blad vil ofte resultere i plantens død.

Felles Milkweed


I den solfylte, godt drenert områder av Northeastern Pennsylvania, er det felles milkweed ofte funnet voksende i overflod. Plantene blomst fra juni til august, og kan nå en høyde på 6 meter. Larvene av monark sommerfugler beiter på milkweed planter før danne seg puppen.