Hovudside

Hva skjer hvis vi gi sukkervann til planter?

by Walther

Hva skjer hvis vi gi sukkervann til planter?

Når du har planter i eller rundt hjemmet, vil du ha best mulig blomstrer og blomster. Dette betyr at du trenger sterke, sunne planter som får de riktige næringsstoffene. Sukker har lenge blitt lagt til planter for å øke vekst og bladverk, og ved å vite hvordan du skal bruke det du kan ha vakre planter også.

Hva gjør Sugar Water Do?


Når du legger til sukker til anlegget ditt vannforsyning, endrer den evnen av plantene til å absorbere vann. I noen tilfeller er dette nyttig for eksempel når plantene dør av, men i andre tilfeller dette vil skade plantene når anlegget er allerede fungerer som den skal.

Ved å bruke Sugar Water


Sukkervann er vanligvis greit for bruk på snittblomster som begynner å wilt. Kuttet røttene absorbere sukker og vanligvis livne litt mer. Når du har levende planter med visnede blader, litt sukker vann ofte bringer dem tilbake til livet også. Ikke oversaturate plantene med sukker, men i stedet bruke ca 1 ts. sukker per liter vann.

Når skal man unngå sukker vann


Unngå å bruke sukkervann på planter som vokser ordentlig. Planter bruker fotosyntesen for å produsere den mengden av næringsstoffer de trenger, og ofte hvis du legger sukker når plantene området allerede vokser godt på egen hånd, vil planterøttene ikke godta sukker og planter vil wilt og dø av.

Alternative metoder


Plante mat er et trygt alternativ til sukkervann. Anlegget mat er tilgjengelig på hagesentre, Oppussing butikker og mange supermarkeder også. På mange blomsterbutikker, når du kjøper eller mottar snittblomster du er vanligvis gitt en liten pakke av anlegget mat sammen med bruksveiledning. Følg instruksjonene på pakken eller beholder av anlegget mat, noe som gjør at maten er trygg for den type planter du har.