Hovudside

Hvordan Beskjær Blåskjegg

by Walther

Bluebeard (Caryopteris x clandonensis) er en liten, lav voksende løvfellende busk som vokser til å være ca 2 til 2-1 / 2 meter høy og omtrent like bred. Det blomstrer blå blomster i sommermånedene som minner om blå røyk eller skyer, som tiltrekker både bier og sommerfugler. Bluebeards ha stor nytte av årlig beskjæring til rette for sterk, sprek ny vekst som blomstrer vil danne.

Bruksanvisning


•  Beskjær en Blåskjegg hardt en gang i året i tidlig på våren før det begynner å vokse igjen. Dette oppmuntrer sprek ny vekst på hvor Bluebeards vil blomstre. Hvis du utfører en hard beskjæring i løpet av sin voksende syklusen, vil du bli kutte av stilkene som produserer blomstene.

•  Kutt stilkene innen 6 til 12 inches av bakken med et par av beskjæringssaks eller håndsaks. I mange områder kan mye av den øverste veksten være død likevel på dette tidspunktet. Beskjære like ovenfor ovenfor friske knopper, noe som gjør rene, rette kutt.

•  Deadhead brukte blomstrer på en Blåskjegg å oppmuntre flere blomster. Du kan gjøre dette når som helst planten er i blomst. Bare klype eller klipp av stilkene under døende blomster.