Hovudside

Hvordan fikse en Deformerte laminatgulv

by Walther

Laminat `` flytende '' gulv er utformet for å holde seg på plass uten spiker eller lim, noe som gjør dem svært enkle å legge: Du bare knipse not og fjær sider av plankene sammen, skjær dem i endene, og legge gulv trimme over kantene for å holde det hele ned. En ulempe, skjønt, er at hvis din laminatgulv blir våte eller erfaringer annen skade og fordreier, vil det føre til at gulvet til å spenne rundt den skadede bord. Heldigvis er det en ganske enkel løsning.

Bruksanvisning


•  Finn ut hvilken parallell vegg er nærmest til det skadede området. (De parallelle veggene er de to veggene som kjører i samme retning som gulvbordene.) Bruk din hammer og prybar å fjerne gulvet trim på den nærmeste parallell vegg, og på de to vinkelrette vegger. Fjerne det nøye, slik at du kan sette den på igjen på slutten. La trim på lengst parallell vegg.

•  Arbeide fra nærmeste parallell vegg, begynne å fjerne gulvplankene. Fjerne dem ved å trekke de ytre planker bort fra neste rad, skille not og fjær tilkoblinger. Det bør være et gap mellom kanten av gulvet og veggen (tidligere dekket av trim) for å tillate deg å starte.

•  Fortsett å fjerne gulvplankene i kurs, jobbe deg mot spent planker. Stable fjernet gulvbord nøye, holde styr på hvor de går.

•  Når du kommer til de spent styrene, fjerne dem og sette nye styrer i deres sted. Deretter satte gulvet sammen igjen i motsatt rekkefølge av dere tok den fra hverandre, jobbe deg til veggen. Sørg for at styrene som ble kuttet for endene gå tilbake på samme måte som de kom ut, så kuttet sidene står overfor veggene, og det er en 1/4 til 1/2 tommers gapet på veggene.

•  Når hele gulvet er tilbake ned, bruke trim nailer å re-installere gulvet trim, som dekker gapet på veggen.