Hovudside

Ideer for Outdoor Stone Brann Pits

by Walther

Ideer for Outdoor Stone Brann Pits

Utendørs stein brann pits er et flott tillegg til enhver homeâ € ™ s verksted, terrasse eller hage, og kan skape en helt ny utvendig plass for underholdende og avslappende. Hvis du vurderer å installere en utendørs stein brann gropen, kan du lage enkle brann groper med materialet som er tilgjengelig for deg, bygge mer avanserte groper med steiner du kjøpe og innlemme sitteplasser med runde, rektangulære og firkantede design.

Gjør Det Enkelt


Den enkleste ideen til å bygge en utendørs stein brann gropen er å bruke materialer fra rundt verftet. Du vil trenge en rekke store steiner eller steiner. Antallet steiner du trenger avhenger av hvor stor du har tenkt å gjøre din pit. Du vil også trenge en spade. Ifølge Firepit og Grilling Guru nettsted, bør du først grave ut en sirkulær depresjon noen få inches dypt i en oppdatering av skitt, grus eller sand, og deretter omslutter den med dine steiner, stabling dem der det er mulig. Unngå å bygge din pit nær døde blader, døde planter og andre brennbare materialer.

Mer avansert Pits


Hvis du ønsker å bygge en kraftigere og / eller mer estetisk tiltalende utendørs stein brann pit, er det mer avanserte alternativer du kan bruke som krever litt mer arbeid. For en profesjonell kvalitet stein peis, har du sannsynligvis ønsker å kjøpe steiner - som bluestones eller hellene - fra et hjem forsyning butikk eller online forhandler. Ifølge Readerâ € ™ s Digest nettside, bør du sette den første ring av steiner på en sand base. Tilbring tid passer dem sammen så det er ingen - eller noen - sømmer. Dette vil trolig kreve deg å forme noen steiner med en meisel; det samme gjelder for når du legger det øverste laget av steiner. Hvis du ønsker å jukse, spre betong mellom sømmene for å sikre en sterk passform.

Rund design


Ett design alternativ for en utendørs stein brann gropen er å inkludere en halvmåneform eller rad med sitteplasser ved siden av gropen selv, ved hjelp av samme type stein halvsirkel. Hvis du har en stor nok plass, kan du selv bygge en komplett ring av sitteplasser rundt ildstedet. Ifølge Betong Network nettsted, kan du bruke fliser, elvesteiner eller stablet stein for de beste overflater av din runde stein sitteplasser.

Rektangulære og Square Designs


Ifølge Betong Network nettsted, rektangulære og firkantede design for utendørs stein brann groper fungerer best i lineære områder, for eksempel i tilknytning til vegger eller rodd hager. I stedet for en rund grop, prøve å bygge en kube eller trauformede ett. For en elegant og strukturert utseende, sørg for å inkludere en rad med sitteplasser som går parallelt til din pit.