Hovudside

Slik fjerner Candle Wax Fra Metal

by Walther

Slik fjerner Candle Wax Fra Metal

Stearinlys legge lys og stemning til alle rom, men rotet de la bak kan være vanskelig å rydde opp. Det er mulig å fjerne sølt eller herdet stearinen av metall uten å skade overflaten. Ved å følge noen enkle trinn ved hjelp forsyninger som finnes i de fleste hjem, vil du være i stand til å rense metalloverflate, uten å etterlate spor av stearinen bak.

Bruksanvisning


Slik Renhet Candle Wax Off en metalloverflate


•  Sett håret tørketrommel på lav-middels varme og tar sikte på herdet stearinen. Fortsett til voksen har flytende. Unngå å bruke den høye innstilling, slik at flytende voks ikke splatter fra kraften i luften. Det er best å bli flytende voks med din hårføner, slik at du kan tørke det bort heller enn å prøve å skrape herdet wax off. Skraping resulterer ofte i å skrape eller skade overflaten.

•  Tørk av flytende voks med et rent håndkle. Brett håndkle over til et rent område ofte eller bruke en annen håndkle. Fortsett å tørke opp den flytende voks fra metallet til alt som er igjen er en voksaktig glans men ingen voks. Bruke et håndkle som kan kastes etterpå siden voksen ikke vil vaske ut.

•  Buff området med en tørketrommel ark du allerede har brukt i tørketrommelen. Gni metall i en sirkulær bevegelse inntil voksaktig glans er borte og alt som gjenstår er den normale skinne av metalloverflaten.