Hovudside

Kommersielle Drivning tips

by Walther

Drivning fliser, trim eller vegger kan være et enkelt prosjekt å gjennomføre, så lenge du har den rette kunnskapen. Første og viktigste, må du velge riktig type caulk basert på det materialet du arbeider med. Etter det, bør en pasient og jevn tilnærming resultere i et profesjonelt inntrykk.

Velge riktig Caulk


Den viktigste delen av drivning er å velge riktig type caulk. 100 prosent silikon caulks er best på ikke-porøse materialer så som flis. Silikoniserte akryl caulks egner seg godt for nesten alle interiør og eksteriør drivning jobb. Elastomeriske tetningsmidler er best brukt for malejobber som drivning trim. Endelig polyuretan tetningsmasse er også egnet for en rekke jobber, men krever løsemidler for søknad.

Kutte Applicator Tip


Hvis du ikke bruker en fugepistol, kuttet tuppen av applikatoren i en 45-graders vinkel. Dette vil gi deg den beste vinkelen å jobbe med når du søker caulk til materialet du prøver å forsegle eller obligasjon. Også aldri kuttet tuppen av applikatoren slik at åpningen er mer enn 1/4 tomme bred. Hvis gapet du prøver å forsegle er 1/4 tommer, til kjøp "backer" materiale bidra til å fylle gapet. Ellers kan du overcaulk gapet, og du vil ende opp med en svært slurvete jobb.

Rydd opp området


Sørg for at du rengjør overflaten av materialet du forsegling. Eventuelle utenlandske elementer som støv eller skitt vil kompromittere den beseglingskraft av caulk.

Påføring av Caulk


Hvis du ikke bruker en caulk pistol, presse røret av caulk jevnt, men ikke for hardt for å unngå over-drivning gapet. Hvis du bruker en caulk pistol, holder pistolens applikatoren mot gapet og begynne å bevege pistolen mot kroppen din. Trykker på avtrekkeren forsiktig for å sikre mest mulig jevn påføring av caulk mulig.

Glatter ut Caulk


Kjøpe caulk smoothers på Biltema. Hvis du ikke har en lett tilgjengelig, kan du bruke en ren, fuktig klut som du vikler rundt pekefingeren. Rett etter at du er ferdig med å tette gapet, kjører fingeren langs caulk å jevne det ut. Det er viktig å vite at det øverste laget av fugemasse vil begynne å størkne etter bare to til tre minutter. Dermed er det svært viktig å glatte ut caulk så raskt som mulig.