Hovudside

Hvor å Feilfri Tinn Plates

by Walther

Tinn er et mykt metall som ligner sølv, men er billigere å kjøpe. Det & rsquo; s brukes for middagsservise, pyntegjenstander og smykker. Tinn krever ingen spesielle rengjøringsmidler (med mindre det er behov for å være polert), men du bør unngå sterke rengjøringsmidler som inneholder syrer (for eksempel eddik) da disse kan skade overflaten. I samme ånd som dette, bør du vaske tinnplater umiddelbart etter bruk dem for sure matvarer, for eksempel de som inneholder eddik, tomat eller sitrus produkter, og du bør aldri vaske platene i oppvaskmaskin.

Bruksanvisning


•  Fukt papirhåndklær. Bruk disse til å fjerne overflødig mat igjen på platene (hvis disse ble brukt som servise).

•  Kjør varmt vann i kjøkkenvasken, fylle den opp. Som det er fylling, hell mildt oppvaskmiddel i vasken - ca 1 ts. eller ss. verdt av vaskemiddel.

•  Legg en plate om gangen i vasken med såpevann. Tinn riper lett og vaske platene én om gangen bidrar til å hindre riper (fra å gni mot andre plater).

•  Bruk en myk svamp til å tørke av platen ren. Skyll den i varmt vann og tørk den med et mykt håndkle. Gjenta samme rengjøringsprosedyre for alle platene.

•  Bruk tinn polish for å fjerne riper. For å gjøre dette, bare plassere en skvett av tinn polish på en klut og gni forsiktig dette over ripete området. Når du er ferdig, vask igjen tinn plate i såpevann.