Hovudside

Slik installerer en Sump Pump Under Our Mobile Home Ourselves?

by Walther

Slik installerer en Sump Pump Under Our Mobile Home Ourselves?

Hvis vannet har en tendens til å samle eller somle under mobile hjem det kan til slutt føre til helseproblemer, samt føre til skade på ditt hjem. For å fjerne vannet en sump pumpe kombinert med en sump gropen kan installeres. Denne pumpen vil automatisk fjerne vannet og pumpe det ut og vekk fra hjemmet ditt.

Bruksanvisning


•  Velg plasseringen under hjem der vannet har en tendens til å samle. En sump gropen vil ta i overflatevann, og avhengig av typen av foringen man velger, kan også ta i grunnvannet før det kan nå overflaten. Hvis sigevann er et problem du vil ønske å velge en liner med filtrert hull som gjør at grunnvannet å gå inn i pit før du reiser til overflaten. Hvis vannet samles i mer enn ett sted, kan det være nødvendig å grave dreneringsgrøfter som fører til sumpen gropen slik at vannet kan fjernes.

•  Grav pit litt større enn duken du har kjøpt. Fjern eventuelle store steiner, røtter eller rusk fra bunnen og sidene av gropen. Sakte glir duken ned i avgrunnen, gjøre visse det sitter nivå og torg i hullet. Holde foringen nivå, begynner pakking smuss tilbake i hullet rundt foringen. Gjøre en siste sjekk for å være sikker på duken er nivå. Fjern eventuell skitt som kan ha falt inne i duken under arbeidet. All skitt inne i pit kan forårsake skade på pumpen og hele sump pumpesystem vil mislykkes.

•  Installer en sump pumpe ned i gropen. Pumpen bør hvile-nivået på bunnen av gropen. Din avløp linje fra gropen kan være laget av PVC-rør eller noe så enkelt som en del av hageslangen. Hageslangen er mer fleksibel og mer easilly endres hvis behovet oppstår. Koble slangen til utgangsporten på pumpen, deretter rute slangen ut og bort fra hjemmet. Du kan grave en grunne grøfta for å begrave slangen og skjule sin tilstedeværelse ved behov.

•  Dekk pit med et beskyttelsesdeksel som vil holde rusk ut, men la vann komme inn. Avhengig av duken du har kjøpt, kan en cover har kommet med enheten. Hvis ikke, kan du kjøpe et deksel til å passe enheten, eller du kan lage dine egne fra metallrist eller en tung klasse gjerdemateriale kuttet til riktig størrelse og forankret på plass. Plugg pumpe inn en GFCI (jordfeil avbrudd) enhet for å maksimere din beskyttelse. Sett bryterne på pumpen på ønsket nivå og teste pumpen for riktig funksjon. Når dette er gjort, er pumpen nesten vedlikeholdsfri og bør gi år med problemfri gratis tjeneste.