Hovudside

Gjerde Anbefalinger for legging i Los Angeles

by Walther

Gjerde Anbefalinger for legging i Los Angeles

Når Charlotte Laws blir hisset opp, blogger hun - som den gangen hun profilert en bestanddel målrettet av Los Angeles kommunale tjenestemenn for "å begå avskyelige 'gjerde krenkelser'" ved brudd Los Angeles fekting loven §§ 12.21 og 12.22. Koden begrenser foran verftet gjerdet høyder til "ikke mer enn 3 1/2 meter over grade", men hun tok problemet med en senior nabo blir sitert når så mange andre gjerde overtredere få et pass. Lovene har tid til å føre byråkratiske kamper. Det gjør du ikke. Påfør due diligence før du graver det første innlegget hullet så ingen fra fylket kommer banke.

Bruksanvisning


•  Besøk Los Angeles Department of Building og sikkerhetsmyndighetene til å møte med folk som beholder herredømme over regler og forskrifter som dekker gjerde og hekk konstruksjon. Spar tid og stress ved å ringe eller besøke byrået hjemmeside for å få en liste over koder som dekker fekting forskrifter. Snu den listen over til entreprenøren - bare i tilfelle han er ny i byen og er ikke opp til hastighet.

•  Drop av dine samfunnet kommunale kontorer, også, siden samfunnet foretak har ofte fekting lover på bøkene som er unike for nabolag. Lær om de gjelder i ditt tilfelle. Ta kontakt med huseiere Landsforening hvis du ikke husker hvor du la regelbok de ga deg på din avsluttende å sjekke gjerder covenants du godtok da du flyttet inn.

•  Søk om et gjerde installasjon tillatelse i samsvar med avdeling 26, § 106.1 i Los Angeles Department of Public Works. Sikre mer enn ett tillatelse hvis du planlegger å installere mer enn ett gjerde - for eksempel en hekk, vegg eller en annen arkitektonisk uttalelse som er tilnærmet et gjerde. Få din tillatelse (e) fra Los Angeles feltet kontor som er nærmest ditt hjem ved å besøke informasjonssiden ligger på LA fylke nettside. Ta med sjekkhefte.

•  Følg med basseng fekting lover hvis du konstruere et gjerde for å holde fremmede får tilgang til bassengområdet. Omringe omkretsen av bassenget med et sikkerhetsgjerde som er koblet til en selvlukkende, selvlåsing gate, slik at du kan sikre anlegget når bassenget ikke er i bruk. Kontakt ditt hus forsikring megler eller agent for å finne ut om ytterligere låser og alarmer i forbindelse med installeringen av gjerde er pålagt å holde premium kostnadene nede og gi deg erstatning mot søksmål bør en ulykke inntreffer innenfor grensene av bassenget gjerdet.

•  Stick opp for dine rettigheter. Hvis du trenger et gjerde som overgår juridiske grenser pålagt av samfunnet, reguleringsplan, bygg eller andre kommunale enheter, etterligne borgermester Antonio Villaraigosa, hvis Getty Hus residens kvalifisert for en høyde forlengelse basert på Los Angeles Police Department og Office of Homeland Security anbefalinger. Gjør din sak for et høyere gjerde ved å begjære en reguleringsplan varians. Samle bevis for å støtte din forespørsel, og du kan få din ekstra høyde uten avvikling på Charlotte Laws 'eller andres nettsider.