Hovudside

Hvordan Grow en felles Horse Chestnut Tree

by Walther

Hvis du har landet, er lett å elske hestekastanje (Aesculus hippocastanum). Denne store blomstrende treet kan nå 100 meter høy og 50 meter bred. Bladene dukker lys grønn, men slår dyp mørk grønn ved forfall. Men det er de prangende hvite blomster som treffer sin topp i midten av mai at markere dette treet. Tolerere alt, men ekstremt våte og tørre forhold, er det også lett å vokse.

Bruksanvisning


•  Velg et passende plantestedet. Denne store tre foretrekker full sol og fuktig, godt drenert jord i hardførhet soner tre til 8. Den kan vokse raskt under slike forhold. Den foretrekker også kjøligere klima og gartnere kan ikke få de beste resultatene i varmere områder av landet.

•  Klargjør treet for planting. Hestekastanje transplantasjon er vanligvis kjøpt i containere eller balled-og-burlapped. Bruk en kniv eller hagesaks til å fjerne all hyssing og tråd og halvparten av burlap dekker rootball.

•  Grav plantehullet. Forberede planting området ved å grave et hull 03:57 ganger bredden av rootball eller container og like i dybden. Toppen av treet rootball bør være enda med den omkringliggende bakken når plantet.

•  Plasser og plante treet. Plasser tre i plantehullet. Etter å ha bekreftet at treet er rett, legg en liten del av den opprinnelige jord for å stabilisere seg. Fyll plantehullet med vann og la den bli absorbert av rootball og den omkringliggende jord.

•  Mulch planting området. Spre en sjenerøs lag mulch 03:57 inches dyp rundt det transplanterte hestekastanje og over hele planting området. Mulching er en utmerket måte å opprettholde fuktigheten i jordsmonnet og hindre ugress fra å ta over området.

Tips og advarsler


  • Hestekastanje er en stor løvskog skygge treet som vanligvis ikke plantet i gjennomsnitt hjemme landskapet. Det er veldig populært for parker, veier, golfbaner og andre områder med areal. Hvis du har nok land til å støtte denne stor skjønnhet, er det et utmerket valg.
  • Sjekk din lokale planteskole eller hagesenter for hestekastanje sorten, 'baumannii.' Dens doble hvite blomster vare lenger enn den normale kastanje blomst og den ikke produserer rotete frukt.
  • Husk å vanne hestekastanje transplantasjon regelmessig. Hestekastanje ikke gjøre det bra på tørre steder, særlig når unge.