Hovudside

Slik fjerner Carpet Glue Fra en Floor

by Walther

Når du bytter ut eller fjerne gamle teppet, er det ikke uvanlig å bli møtt med oppgaven med å fjerne lim fra gulvet under den. Dette er et nødvendig skritt for å utføre før du installerer et nytt gulv eller for å gjøre klar det eksisterende gulvet for bruk. Mens vanlig såpe og vann ikke vil rikke teppe lim, det er produkter tilgjengelig som vil myke opp limet og gjør det mye lettere å fjerne. Med litt tid og innsats, kan du bli kvitt gamle teppet lim og la gulvoverflaten fri for rester.

Bruksanvisning


•  Støvsug gulvet, ved hjelp av en slange vedlegg, for å fjerne skitt eller rusk og åpne vinduer og / eller dører for tilstrekkelig ventilasjon.

•  Sett på en respirator maske, og bruke en stripper til gulvet som er for å fjerne teppet lim. Følg produktveiledning når du søker. Tillate løsningsmidlet å forbli på limet for tiden er anbefalt av produsenten.

•  Skrap limet fra gulvet med en sparkel, flatt hode skrape eller skurerondell. Deponere limet som du fjerner inn i en container eller søppelkassen.

•  Fjern eventuelle gjenværende lim ved mopping gulvet med rent vann. Du må kanskje bruke en ren skurerondell og klut håndklær for å effektivt fjerne alle spor av lim.