Hovudside

Blomster til Plant i Planters

by Walther

Blomster til Plant i Planters

Voksende blomster i beholdere eller planters skaper farge i hagen eller en liten plass, for eksempel en kortstokk eller uteplass. Planters brukes av begynnelsen gartnere som ønsker å prøve ut en liten plass først, opplevde gartnere å markere en spesiell plante og eldre mennesker med bevegelseshemninger.

Velge en Planter


Enhver beholder som inneholder jord og har dreneringsevne kan brukes som en planter for blomsterplanter. Beholderen bør ikke være så stor at det er vanskelig å bevege seg når de er fylt med jord og planter, eller så liten at plantene blir overfylt og har ikke plass til å vokse. Planters er tilgjengelig i barnehagen handelen i en rekke farger og størrelser. Velg en planter som er halve endelige høyden på plantene den inneholder.

Velge blomster til Plant i Planters


De beste blomstrende planter for en typisk planter er de ikke mer enn 12 til 18 inches høy. Taller blomstrende planter velde planter eller droop. Blomstrende planter som kaskade over på siden av beholderen er attraktive. Blomstrende planter som passer for containere er: petunia, verbena, Impatiens, fuchsia, dianthus, calendula, begonia, miniatyr løvemunn, dverg Zinnia, dag lilje, miniatyr dahlia, dverg solsikker, pelargonium, alyssum, periwinkle, påskeliljer, hyasint og miniatyr roser. Velg blomstrende planter med lignende fuktighet og sollys krav for å plante i samme container.

Planting blomsterplanter i containere


Legg ert grus eller noen småstein til beholderens bunn før du legger jord. Dette hindrer at dreneringshullene fra å bli tilstoppet av sammenpresset plantejord. Bruk ny blomsterjord fra en lukket beholder. Potting jord utsatt for utendørsforhold kan inneholde insektegg eller sykdoms patogener. Fyll beholderen tre fjerde fulle med plantejord og plante blomstrende planter på samme nivå som i beholderne. Hvis beholderen er sett fra den ene siden, blir de høyere-voksende planter plantet i ryggen. Hvis beholderen er sett fra alle sider, blir de høyere-voksende planter plantet i midten. De laveste voksende og brusende planter er plantet på kanten av beholderen. La en millimeter mellom toppen av beholderen og toppen av jordsmonnet. Legg en 1-tommers lag mulch over jorda og rundt plantene for å bevare fuktighet og skape et ensartet utseende.

Container Plant Care


Vanne planter så ofte som nødvendig for å holde jorda fuktig, men ikke våt. Hvis for mye vann tilsettes, røttene råtne i den varme, fuktig jord. Hvis for lite blir lagt plantene wilt. En gang i uken, vann tungt slik at vannet renner gjennom planter og ut dreneringshull. Dette bidrar til å vaske akkumulert gjødsel salter gjennom jord Gjødsle beholderen gang i uken med en gjødsel passende vannløselig for container planter utvannet til halv styrke. Tidsbestemt-utgitt granulære gjødsel vanligvis ikke vare gjennom hele vekstsesongen, og full styrke vannløselige gjødsel programmer kan brenne røttene av plantene.