Hovudside

Hvordan du rengjør med Lysol i hjemmet

by Walther

Hvordan du rengjør med Lysol i hjemmet

Lysol er en merkevare av desinfiserende husholdning rengjøring produkter utviklet for å holde familien din sunn og huset rent. Rengjøring med Lysol kan drepe opp til 99,9 prosent av bakteriene i ditt kjøkken, bad og oppholdsrom, ifølge Lysol.

Kjøkken


Bruke Lysol desinfeksjon kluter eller Antibakterielle Kjøkken Cleaner å rengjøre apparatet håndtak, benkeplater og kraner. Spray søppeldunker med Lysol desinfiserende spray for å drepe lukt-forårsaker bakterier. Mopp gulvet med Lysol Multi-Surface Cleaner for å fjerne skitt og drepe bakterier.

Bad


Rengjør toalettskålen ved å bruke Bowl renere Lysol Strøm Toalett på innsiden av bollen og deretter skrubbe overflaten med en toalettbørste. Tørk ned alle håndtak, kraner og toalettseter med Antibac desinfeksjon kluter. Lysol desinfiserende spray kan sprøytes å fjerne noen ubehagelige lukt.

Oppholdsrom


Spray enhver tungt brukte elementer, som TV fjernkontroll, telefon og lysbrytere, med Lysol desinfiserende spray. Sprayen kan også brukes til å desinfisere møbler etter et utslipp. Tørk fliser vegger med Antibac desinfeksjon kluter for å hindre vekst av mugg og mugg.