Hovudside

Hvordan Grow granatepletrær i containere

by Walther

Hvordan Grow granatepletrær i containere

Granatepletrær kan dyrkes i bakken eller i containere. De er selv pollinerende så du trenger bare ett tre for å høste litt frukt. Frukten av granateple er full av antioksidanter og andre helsefordeler. Barken er antibakteriell og antiviral. Det er en hardfør treet og tolerant til mange værforhold, noe som gjør det til en enkel treet til å vokse. Du kan forvente blomstring og frukt fra en to år gammel treet.

Bruksanvisning


•  Fyll beholder ca 1/4 full med tre potting jord. Forlate noen på bunnen, kjegle resten av skitt opp sidene. Plasser rotklumpen i kjeglen. Fyll inn rundt røttene med jord. Fyll til nivået av beholderen du kjøpte den i. Ikke dekk til noen deler av stammen med jord.

•  Vann godt. Trykk ned jorda litt å sørge for at det ikke er noen luftlommer rundt roten ballen. Etter at treet er plantet, vann dypt om en gang i uken. Du må kanskje å vanne mer i varmen av sommeren.

•  Sett om en halv kopp 10-10-10 gjødsel på treet. Spre den på toppen av jord, holder den to inches bort fra stammen. Vanne gjødsel i jorda. For de to første årene, gjødsle i november, februar og mai. Etter det, gjødsle bare i november og februar.

•  sviske etter det første året ved å fjerne kryss grener og skudd til ca 3 til 5 skudd per gren. Fjern alle døde eller skadet tre i slutten av vinteren. Kast den vekk fra treet. Fjerne suckers henhold til hvordan du vil at treet skal se ut.

•  La treet i full sol utendørs. Hvis du bor i et område hvor temperaturen synker under 40 grader Fahrenheit, bringe treet innendørs. Plassere den ved et solfylt vindu inntil faren er over.