Hovudside

Slik installerer fransk Sluk i en krypkjeller

by Walther

Fransk avløp er grøfter foret med grus slik at vannet kan flyte lett vekk fra et område. De får sitt navn fra den franske, som først utviklet og brukt avløp og som fortsatt bruker avløp i dag. I motsetning til kloakk som avløp flyttet i Frankrikes siste, er franske avløp viktigste funksjon nå å flytte grunnvann fra ett sted til et annet. Fransk avløp er gunstig i henhold til husene i gjennomgangen mellomrom, der vannet vanligvis renner inn og legger seg. Installere avløp i dette området tar en bit av arbeid, men vil forbedre kvaliteten på hjemmet.

Bruksanvisning


•  Grav ut mønsteret for skyttergravene. Hoved avløp som vil strømme ut av gjennomgangen plass må være ca 12 inches bredt, og sidegrøfter som fôr til det trenger å være ca 6 inches bred. Grave alle skyttergravene ned til en dybde på 2 inches å starte slik at du kan kartlegge avløp. Hoved grøft bør være rettet mot på åpning i gjennomgangen plass, for eksempel en lufteåpning.

•  Plasser en 4-fots nivå på et flatt underlag og heve den ene enden opp ½ tomme. Mark nivårøret hvor boblen er plassert for å indikere ½ tommer skråningen.

•  Shovel ut skyttergravene som begynner med sidegrøfter. Lag en nedfart mot hoved grøft med en dråpe ½ cm for hver 4 meter. Bruk en 4-fots nivå for å sjekke skråningen som du går.

•  Fjern skitt langs hoved grøft for å senke den under slutten av sidegrøfter. Når senket, skråning hoved grøft som du gjør din vei til den ytre veggen av krypkjeller.

•  Fyll alle skyttergravene med grusdekke til du kommer til innenfor topp 2 inches av skyttergravene.

•  Fyll over toppen av skyttergravene med kurset sand. Sanden vil fylle noen av hullene mellom grus, men det vil renne godt. Grus og sand hjelp holde skyttergravene ekstremt porøs, lar vannet strømme ut av gjennomgangen plass raskt.

Tips og advarsler


  • Du kan sette inn en perforert rør for å hjelpe drenering. Hvis du gjør dette, må hullene vender ned, og det bør være helt omgitt av grus.