Hovudside

Best Trees til salgs

by Walther

Best Trees til salgs

Når du ønsker å kjøpe et tre er det mange faktorer som må vurderes. Først av alt, sørg for at treet kommer fra en pålitelig kilde, for eksempel et hagesenter eller barnehage. De beste trærne vil ha blader som er ensartet i form og farge. Sjekk stammen til sørger for at barken er hel uten sprekker og at grenene er rett og ubrutt. Det er også viktig å sjekke trerøtter. Ifølge North Carolina State University "er roten ballen er svært vanskelig eller mange røtter er sirkler roten ballen ville det være best å kjøpe en annen plante."

Shade Tolerant Trees


Noen av de beste trær for hager som er lyssky er løvtrær. De gir helårs interesse med ny vekst om våren, frodige planter i sommer, levende farger om høsten og arkitektur i vinter. Prøv den japanske Angelica treet som nyter godt drenert jord, bærer hvite blomster og små gråsort frukt. Den Silky Camellia er en annen vakker liten skygge treet som foretrekker fuktig jord. Dette lille treet skjønnhet ligger i dens voksaktige blomster og en bark som skreller. Japansk Coral Bark Maple er en annen nyanse alternativ som gjør en elegant uttalelse i noen skyggefulle hagen.

Trær for full sol


Det er et vell av trær som tåler fullt søndag. En av de beste for en stor hage er den amerikanske bøk. Den vokser 50-70 meter i høyde og foretrekker en sur jord. Dette nådig treet modnes inn i en avrundet form med grener faller nær bakken. Hvis hagen din er liten, men solfylt prøve en Amur Maple. Dette lille, multi-stammet treet vokser til ca 20 meter i høyde, med klynger av duftende blomster om våren. Fall farge kan være rød eller gul. Callery Pear er et godt valg for en mellomstor treet.

Native Trees


Hvis du ønsker å fokusere på innfødte trær den amerikanske Linden, også kalt Basswood, er et godt valg. Dette treet kan nå 80 meter i høyden og kan dyrkes i full sol eller delvis skygge. Den vokser fort, har duftende blomster og tett løvverk. Bur Oak er en annen innfødt tre som er litt mindre enn en Basswood, men har en spredning skjema. Det kan tolerere våt og tørr jord og nyter fulle solen. Grønn Ash er også innfødte, men anbefales ikke i stater hvor Emerald Ash Borer insekt er til stede.

Små trær


En av de beste små trær som du kan velge å plante er den østlige Redbud. Den har et mangfold av lyse rosa blomster om våren og endringer til en strålende gul i høst. Det tåler sol eller delvis skygge. Carolina Silver er en liten innfødt tre med en avrundet moden form. Det også, kan plantes i full sol eller delvis skygge. Den Corneliancherry Dogwood vokser til en moden høyde på 25 meter, bærer små gule blomster og har en marmorert bark.