Hovudside

Hvordan Bring Back Shine på tregulv

by Walther

Hvordan Bring Back Shine på tregulv

Hvis finish på dine tregulv ser ut til å være uskadd, men de synes litt kjedelig og tamt, kan du buff dem ut og gjøre dem skinnende igjen. Orbital gulv buffere er maskiner av en håndterlig størrelse, og de bruker en pute av stålull for å polere overflaten av tregulv. De kan leies på utleiesentre eller hjemme forbedring butikkene.

Bruksanvisning


En grundig støvsuge dine tregulv. Ta hensyn til eventuelle åpninger mellom gulvplatene, samt omkretsen av rommet, for å sikre at alle partikler av støv og smuss fjernes.

•  Vask gulvet med 1/2 c. eddik lagt til en gallon av varmt vann. Fukt en myk klut med løsningen og bruke den til å tørke opp gulvet. La gulvet tørke godt før du fortsetter.

•  Installer en ekstra fin stålull poleringsrondell til orbital etasje buffer, etter produsentens retningslinjer.

•  Begynn ved enden av rommet. Slå på maskinen. Som poleringsrondell spinner, flytte maskinen fra høyre til venstre og tilbake, foran deg, gå frem som du går. Når du kommer til enden av rommet, snu og komme tilbake i den andre retningen, rasping en ny skår av gulvet som du går.

•  Sug opp noen pussestøv og gå over gulvet med en nesten tørr, lett fuktet klut. Dette vil fjerne eventuelle minutt partikler av pussestøv og la en glatt og glansfull overflate.

Tips og advarsler


  • Dersom det er ønskelig, påfør gulvpolish anbefalt av gulvprodusenten. Sprute litt ut på den delen av gulvet du rasping med omløps etasje buffer.
  • Hold orbital etasje buffer bevegelse hele tiden når den er i gang, for å unngå å skade gulvet.