Hovudside

Hvordan får jeg mine agurkplanter gjøre for å starte Blomstrende?

by Walther

Agurker er en tropisk grønnsak som trives når været er varmt og vann er det nok av. De kan blende en salat eller bli syltet å nyte senere, men en gartner må sikre riktig pollinering, fruktbar jord og omsorg mens vokser dem. Dersom disse ikke får den oppmerksomheten de trenger, vil agurkplanter har problemer blomstrende både mannlige og kvinnelige blomster. Den kvinnelige blomsten er i begynnelsen av agurk grønnsak.

Husk å velge riktig agurk type for hagen din. Å velge riktig plante for dine vekstforhold vil definitivt påvirke vekst og pollinering av blomster.

Fuktig jord er viktig


Agurker vokser fort og ikke krever mye oppmerksomhet, men et par ting kan påvirke deres vekst og deres evne til å blomstre. Dine agurkplanter trenger å blomstre slik at de produserer frukt, som til slutt blir din agurk.

Plante dem i fuktig, godt gjødslet jord som har en pH-nivå på 6,0 til 6,8. Ved å legge tilstrekkelig kompost og godt råtnet gjødsel til jord, vil det bo på en passende temperatur. Noen ganger, i områder der fjærene er lange, må jorda oppvarming; dekker jord med svart plast skal varme den ved 3 til 4 grader.

Kontrollere for menn og kvinner Blooms


Målet ditt er å sørge for at agurk planten blomstrer blomster; hvis de ikke gjør det, er noe forstyrrer pollinering. Din agurk anlegget skal produsere både mannlige og kvinnelige blomster eller blomster. Hanner blomstre først og slippe av noen få dager senere. Etter en uke eller to, vil kvinnelige blomster vises, bærer en liten agurk-formet frukt på basen deres.

Problemer som påvirker Pollinering


Ting som kaldt vær, for mye regn, plantevernmidler giftig for bier, og insekter vil føre til problemer med pollinering. Du har ingen kontroll over været, men du er ansvarlig hvis du bruker giftige sprøytemidler som dreper bier eller frastøte dem. Istedenfor å bruke giftige plantevernmidler for å bli kvitt dine agurker av gnagerne som squash bugs eller snegler, som er naturlig tiltrukket av agurker, plante følges blomster som bee balsam, zinnias, og Lantana. Disse blomstene vil fraråde gnagerne fra å spise agurk blomstene.

Mugg


Et annet problem som kan påvirke din pollinering er mugg sykdommer som forlater pulveraktig hvite flekker på agurk plante blader. For dette problemet, kan du bruke soppdreper direkte til bladet ved første tegn; bare sørg for å ikke bruke den mens bladene er våte, eller du vil spre sykdommen.