Hovudside

Slik beskytter planter og busker fra Frost

by Walther

Slik beskytter planter og busker fra Frost

Kalde været kan forårsake alvorlig skade på anbud planter og busker. Gartnere kan ta proaktive skritt for å beskytte sine investeringer. Dona € ™ t la dine hagearbeid innsats gå forgjeves. Forberede plantene dine for frost i dag, og de vil sannsynligvis trives gjennom kalde temperaturer. Heldigvis beskytter plantene mot frost doesnâ € ™ t krever mye penger, bare litt planlegging.

Bruksanvisning


•  Vannplanter i vintermånedene for å holde beskytte rotsystemet. En rotsystem som er beskyttet har en bedre sjanse til å overleve en marginal frost. Lytt nøye til lokale værmeldinger for forventet frost og begynne vanning en dag eller to før frost er forventet. Dekk grunnflate på et anlegg med mulch for ytterligere å beskytte et rotsystem.

•  Cover planter og busker som det nest beste forsvaret mot frost. Unngå å pådra unødvendige utgifter og bruke en gammel håndkle, noen type stoff, halm eller resirkulere avis. Kluten vil øke temperaturen i anlegget eller busk, hjelper det å tåle kaldere temperaturer. Ikke bruk plast eller vinyl til å dekke en plante eller busk. Plast gir ikke noen beskyttelse for anlegget og faktisk fungerer som et drivhus. Dekke individuelle eller små planter med glasskrukker eller melkekartonger for å hjelpe felle varme. Fjern glassene eller kartonger første neste morgen. Resirkulere pappesker og bruke dem som et dekke for å skjerme mindre planter.

•  Ta med planter innendørs. Sjekk potter for feil eller øgler som kan ha gjort et hjem i din beholder. Potteplanter er spesielt utsatt for frost. Pakk potteplanter i bobleplast eller burlap hvis de ikke kan bringes inn. Skjerme planter fra ekstremt lave temperaturer; husk at de fleste plantene kan tåle temperaturer ned til 15 til 20 grader. Hjelp dine planter og busker tåler frost ved å slutte å gjødsle i begynnelsen av september for å unngå ny løvverk være til stede på en plante når kalde temperaturer satt i. Eldre bladene er mye mer i stand til å tåle frost.