Hovudside

Barbecue Grill Byggeinstruksjoner

by Walther

Bygge en grill er mer enn bare et tidsfordriv; det fungerer som navet i de fleste bakgårder. Noen BBQ Grillene er frittstående griller, som går av propan eller bruke kull. Mer forseggjort bar-b-cue griller er satt inne i tegl, utendørs underholdning områder slik at grillen entusiast å underholde gjestene mens du holder et øye med hva som matlaging.

Legging BBQ Grill Foundation


Start med å tømme og planering der base og skap Området ligger. Helle betong eller lå 12-tommers-by-12-tommers terrasseblokker som danner en 8-fot lang med 6-fot bred forankring. Hvis du bruker terrasseblokker, hell mørtel mellom hver uteplass blokk og la tørke. Hvis du bruker et betongfundament, grave ned 8 inches under overflaten. Hell 4 inches av grus inn i området og nivå. Kjøre flere 2 fot armerings ned i bakken, slik at 2 inches eksponert over grusen. Helle betong på toppen av grus dekker armeringsstål.

Bygging av Barbecue Grill Cabinet


Bruk 2 x 4-tommers studs å konstruere rammen av bar-b-signalet kabinett. Fest bunnen av grill kabinett med 6 tommers MAS bolter. Skrue ½-tommers kryssfiner for sidene av kabinettet. Skapet skal være 3 meter høy med 6 meter lange og 5 meter bred. Dekk kryssfiner vegger med murstein eller en dekorativ stukk finish. Toppen av skapet skal være laget av lettbetong eller kalksten for å sikre at varmen fra grillen forårsaker ikke overflaten til å brenne.

Best BBQ Grill


Kjøp en grill med nok matlaging området til å mate den gjennomsnittlige størrelsen på din familie eller gjester. Senk grill i grill kabinett; pass på at grillen har god plass til å puste på alle sider. Hvis grillen er gass eller propan, bestemme hvor drivstoffet kontakten er plassert og bore et hull i skapveggen. Hvis grillen er et kull eller andre naturlige drivstoff grill, pass på at det er fri tilgang til å rense ut brukt rester.

Fyre opp grillen


Koble propan tank slange til grill, og sikre at det ikke er noen lekkasjer. Tankene kan lagres under grill kabinett eller på utsiden, avhengig av hva som fungerer best for dine behov. Hvis du bruker naturgass, sørg for en sertifisert tekniker sjekker alle gassforbindelser for å avgjøre det ikke er noen lekkasjer, noe som kan føre til en eksplosjon. Til slutt, kuttet et par hull på baksiden av kabinettet og fest luftventilen dekker å tillate god luftsirkulasjon slik at varmen fra grillen kan unnslippe.