Hovudside

Hvordan lage Blue Bird Nest Bokser

by Walther

Hvordan lage Blue Bird Nest Bokser

Bluebirds, ofte ansett som et symbol på lykke, har blitt plassert på miljøvernlister gjennom menneskelige inngrep, ifølge Cornell News. Nylig, National Prairie Wildlife Research Center (NPWRC) utgitt omfattende planer for å bygge Bluebird reirkasser. Disse boksene bidra til å gi beskyttet ly for bluebirds å bygge reir, legger egg og bak ungene sine. Ifølge Cornell professor Richard Fischer, er bluebirds oftest tiltrukket av reirkasser plassert i et åpent område eller et stort tun med kort gress og tilgang til verktøyet ledninger for perching.

Bruksanvisning


•  Skjær 4-fot lange bord i stykker for å danne sidene av bluebird reir boks. Gjør det første kuttet 4 inches fra slutten for å gjøre gulvet av bluebird reir boks. Neste mål og merke en 9 1/4-tommers langt stykke og en 10 1/4 tommers stykke. Skjær stykkene fra hverandre, slik at hjørnene av større stykke danner en 80 graders vinkel. Skjær en 9 3/8-tommers langt stykke å danne fronten av boksen. Den resterende lengde (ca. 1 fot og 1 3/4 inches) vil bli brukt for ryggen. Merk hver bit i henhold til sin bruk (for eksempel: bunn, side, større side, foran og bak).

•  Kutt hjørnene av av 4-tommers stykke reir boks gulv, for å gjøre dreneringshull for det ferdige reir boks.

•  Fest sidestykker til 10 1/2-tommers bord følgende vinkler av kuttene er gjort i trinn 1, ved hjelp av galvanisert spiker. Dette vil danne et tak med en skrå vinkel. Fest gulv til sidene av bluebird reir boks.

•  Bor to en 3/8-tommers hull i frontstykket av bluebird neste boksen. Bruk meisel til å forme disse hullene til én stor oval, slik at fuglene å fritt gå inn i reiret boksen. Fest dette stykket til reiret boksen med galvanisert spiker.

•  Fest baksiden av reiret boksen ved å skru den til sidene med galvaniserte skruer. Plasser skruene minst 1/4 tommers fra taket linje for å gi tilstrekkelig ventilasjon for reiret boksen. Ikke fest bunnen til gulvet, slik at baksiden for å svinge åpen. Dette er viktig for å sjekke på hekkende fugler og rense ut reiret boksen når den er forlatt.

•  Hammer tohodet spiker inn i venstre side av reiret boksen, vender tilbake. Det bør plasseres omtrent 1/4 cm fra bunnen. Dette vil bidra til å holde tilbake forsvarlig lukket.

Tips og advarsler


  • Fest bluebird boksen til et reir boks stativ utstyrt med et ark av galvanisert stål nær toppen. Dette hindrer rovdyr fra klatring i reiret boksen. Taket bør henge på forsiden av boksen for å la fuglene å ha tilstrekkelig skygge.