Hovudside

Typer materialer som brukes til gangveier

by Walther

Typer materialer som brukes til gangveier

Når du vurderer å bygge en gangvei, ta hensyn til funksjonalitet og fortauskant appell. Hvilke typer materialer som brukes til gangveier kan tilby et solid og pålitelig veien som fører til inngangsdør av ditt hjem, og de kan også legge til et dekorativt utseende som øker din hjemme verdi.

Betong


Det er flere måter du kan bruke betong som en gangvei materiale. En standard strømmet gangvei tilbyr en lys og solid foran gange. Du kan legge farge til betongen for å gi den karakter og et unikt utseende. Bland i forskjellige farger for å gi et blikk av marmor eller annen stein. Stemplet betong kan gi utseendet på en dyr stein gangvei til en lavere kostnad enn å installere selve steinen. Du kan også la dekorative inntrykk i betong med elementer som skjell, eller markere datoen familien bygget gangvei.

Stone Blocks


Legge et lag med grus i din gangvei banen, og deretter lage din gangvei med en dekorativ stein. Murstein kan lage en fargerik og holdbar gangvei også. Andre typer stein inkluderer granitt, skifer, brownstone, kalkstein og sandstein. Hver type stein har en unik struktur og farge. Sørg for å velge en stein som matcher fargene i hagen din. Pakk stein tett når du installerer det å bidra til å forhindre sprekker med alderen.

Pukk


Pukk tilbyr farge til en gangvei, men det er ikke så stabil å gå på som steinblokker eller betong. Du kan bli knust stein i en rekke farger, inkludert hvit, rosa, blå og grå. Når du installerer et knust stein gangvei, sørg for å grave en gangvei omriss minst tre til fire inches dyp. Fyll i gangveien opp til et punkt der den er i flukt med bakken. Pakking steinene i tett vil gjøre dem lettere å gå på.