Hovudside

Slik fjerner Gulrot Flekker av plast

by Walther

Slik fjerner Gulrot Flekker av plast

Selv gulrøtter er sunt og velsmakende, de kommer med et fall --- de har en tendens til å farge plast. Gulrøtter, i likhet med andre grønnsaker, inneholder naturlige fargestoffer som misfarges visse materialer, inkludert plast. Siden plast er så porøs, aksepterer det fargestoffer lett, viser bevis på din gulrot forbruk. Hvis du ikke ønsker å se at konstant oransje påminnelse, kan du fjerne flekker fra plast retter med materialer du sannsynligvis allerede har rundt hjemmet.

Bruksanvisning


•  Hell ca 1 oz. av vegetabilsk olje i en liten beholder. Dypp en papirhåndkle eller bomullsdott i oljen til den er gjennomvåt. Skrubb flekken med papirhåndkle eller bomullsdott til den forsvinner. Når flekken er borte, vaske fatet i såpe og vann for å fjerne oljen.

•  Hell vann og avfetting oppvask såpe over flekken. Bruk en våt svamp eller skrubbe børste til å arbeide såpen inn i flekken til den er borte. Skyll overflødig såpe ut av fatet. De avfettende egenskaper såpe vil sannsynligvis skjære gjennom gulrot naturlige oljer, slik at flekken å forsvinne.

•  Hell ca 1 oz. av isopropyl alkohol inn i en liten skål. Dypp en bomullsdott i væsken før den har absorbert noe av alkohol. Plasser bomullsdott på flekken og gni den frem og tilbake, jobber alkohol i misfarget plast. Skrubb flekken til den er borte, og deretter vaske fatet med såpe og vann for å fjerne noe av alkohol rester.