Hovudside

Hvordan Shape en Hibiscus treet

by Walther

Hvordan Shape en Hibiscus treet

Forme din hibiscus treet vil hjelpe det å ha en estetisk tiltalende form og sikre et langt liv, holde den håndterlig og foryngende sine blomstrende evner. Beskjæres i form av en topiary tre med en avrundet hode, gjør hibiscus et levende midtpunkt i en liten blomsterhage. Begynne å beskjære og forme din hibiscus løpet av vårmånedene før det blir klar til å blomstre.

Bruksanvisning


•  Skjær hibiscus slik at kun de viktigste stammen finnes, i henhold til Garden Dyrker hjemmeside. Plasser en solid stokk eller lem ved siden av treet for støtte. Du kan knytte stokk løst til hovedstammen med et stykke tung hyssing.

•  Trim alle skuddene utenfor sidene til treet har nådd ønsket høyde.

•  La skuddene å danne en gang treet har nådd ønsket høyde. For å danne en buskete hodet, bare tillate skudd for å danne rundt toppen av treet.

•  Beskjær hver vår før den nye blomster skjemaet. Dette vil oppmuntre kraftig vekst og en fruktbar visning av de store oppblomstringer. Du må kutte ut omtrent to tredjedeler av lengden på sideskudd for å oppmuntre til vekst og blomstrende.

Tips og advarsler


  • Hibiscus trær trives i fullt sollys, så hvis du har dem utendørs, men må til over vinteren dem inne på grunn av iskalde temperaturer, er det best å plassere dem i nærheten av et vindu med full sol hele dagen.