Hvordan Paint Interiør arker og Tak


Hvordan Paint Interiør arker og Tak

Arker ligge innenfor en bukt skapt i et skråtak. Taket skråner ned til å bli en vegg kjent som "kne veggen" fordi den kommer opp til ca knehøyde. Male taket, kne vegg, dormer vegger og dormer vindusrammer innebærer den samme grundige forberedelser som andre maleri prosjekt. Nøkkelen til å male en dormer område er å velge farger: Paint kneet vegg i samme farge som den skråtak. Hvis du ikke gjør det, kan effekten være klaustrofobisk, som den lave høyden på kneet veggen vil bli fremhevet.

Bruksanvisning


•  Fjern så mye møbler fra rommet som mulig. Flytt resten inn i midten av gulvet og dekke den med et beskyttende deksel. Plasser beskyttelsesdeksler på gulvet. Plasser maskeringstape på glasset i vinduskarmen for å hindre at malingen får på glass.

•  Se etter feil i baseboards, vegger, tak og vinduskarmer. Fylle alle hull eller sprekker og jevne dem selv med overflaten med fyll kniv. Tillate sparkelen tørke, deretter sand det glatt med sandpapir. Slip alle tre områder for å gi et grep for maling. Sug opp støv og vaske alle flater er malt med varmt vann og mild såpe. La dem tørke grundig.

•  Påfør knyting løsning på knutene som viser gjennom på dormer vinduskarmen, eller baseboards. Påfør vegg primer til skråtak, kne vegg og vegger av bukta skapt av arken. Skjær i langs trim og kanter med en liten pensel. Bruk en rulle på resten.

•  Påfør tre primer til vinduskarmen og hylle med en pensel, og pass på knyting løsningen har tørket først. Tillate alle primeren tørke grundig. Hvis du prøver å dekke over en sterk farge på vegger og tak, påfør et lag med primer.

•  Påfør et andre strøk med primer til vinduskarmen og baseboards, ved hjelp av en pensel. Når grunn på vegger og tak er knusktørt, påfør første strøk med maling til disse områdene. Bruk en liten børste til å kutte i langs trim og vegg kanter. Påfør malingen med rull til resten.

•  La alle overflater tørke grundig. Påfør et andre strøk med maling til vegger og tak. Påfør første strøk med oljebasert maling, eller latex maling spesielt for tre, til baseboards og vinduskarmen. La dette tørke godt, før du påfører et nytt strøk.

•  Fjern latex maling fra pensler og ruller ved å holde dem under rennende vann. Fjerne oljebasert maling ved hjelp av pensel renere. Vaske alle pensler og ruller i varmt vann og mild såpe. Skyll dem grundig, og la dem tørke før du setter dem bort.

Tips og advarsler


  • Se nøye for eventuelle dråper maling som faller på vindusglass, spesielt hvis du bruker oljebasert maling. Hold en fille fuktet med pensel renere i nærheten, og tørk malingen faller av glasset eller andre uberettiget overflaten umiddelbart.
  • Vær forsiktig når du arbeider på de høyeste områdene av skråtak. Bruke et skritt krakk eller en stige for å kutte i langs kanten, men bruke en berg på en forlengelse pol til å gjøre resten. Det faktum veggen er skrånende bort fra deg betyr at du kan overbalance lettere når du arbeider fra de høyere trinnene i en stige.

Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler