Hovudside

Hvordan Design en Medicine Wheel Herb Garden

by Walther

Hvordan Design en Medicine Wheel Herb Garden

Det antas at hensikten med de opprinnelige medisin hjulene skulle tjene som seremoniell områder, kanskje for helbredelse seremonier. I sin bok "The Medicine Wheel Garden" E. Barrie Kavasch, en herbalist av indiansk avstamning, rapporterer at det er ukjent hvorvidt urter ble plantet i de opprinnelige indiansk medisin hjul, men at "noen stammetradisjoner peker på en sterk koblingen mellom medisinhjul og helbredelse. " Disse tradisjonene kan være grunnen til en moderne gartner som er interessert i både indiansk spiritualitet og healing urter kan være interessert i å plante en medisin hjulet urtehage.

Bruksanvisning


•  Velg et relativt flatt område å designe din medisin hjulet urtehage. Sørge for at området blir tilstrekkelig sollys for voksende urter og at en vannkilde er i nærheten av.

•  Tegn en sirkel i rommet der du ønsker å plante din medisin hjulet hage. Måle din plass og bestemme hvor stor du vil gjøre din krets. Lag en perfekt sirkel ved pounding en stake i bakken i sentrum av hagen din plass. Knyt hyssing rundt bålet. Holde på hyssing og stå bort fra innsatsen på halvparten av distansen du ønsker sirkelen for å være. For eksempel, hvis du ønsker en sirkel som er fem meter i diameter, stå to og en halv meter unna bålet.

•  Knyt den løse enden av hyssing rundt en hakke eller pinne. Hold hyssing stram og gå rundt bålet. Bruk hoe å markere sirkelen i jorden når du roterer rundt bålet.

•  Del sirkelen i fjerde og justere deler med de fire retninger. Bruk kompasset til å skjelne hvor øst, sør, vest og nord løgn i din krets. Skrape linjer i jorden med din hakke å markere avsnittene.

•  Fjern midt stake og plassere en stor eller spesiell stein, eller en haug av steiner på midten av medisin hjulet urtehage. Plassere stepping eller andre flate steiner langs retnings linjer for å lage gangveier der du kan gå inn i hagen og har en tendens urter. Skissere form av sirkelen med flere steiner.

•  Endre din jord, om nødvendig ved å legge kompost eller andre næringsstoffer. Lag to til tre inches av endring i de fire seksjoner, og bruke hakke eller rake å jobbe endringen i de seks inches av jord.

•  Velg urter som har en viss tilknytning til de fire retninger, og plante dem i de aktuelle delene. En tradisjonell utvalg er tobakk i øst, rød seder i sør, salvie i vest og Sweetgrass i nord. Et annet alternativ er å velge gule eller gul-blomstrende urter til anlegget i øst, røde i sør, sorte eller mørke urter i vest og hvite urter i nord.

Tips og advarsler


  • Ifølge nettstedet Medicine Wheel, ble begrepet "medisin hjulet" først brukt til å beskrive en stor sirkel konstruert fra steiner funnet i nærheten av Big Horn, Wyoming. Det finnes mange ulike tradisjoner som omfattes av begrepet "indiansk spiritualitet; ' men så hvis du er interessert i å lage en hage basert på indianar hellige tradisjoner, bør du vurdere å utdanne deg selv på den seremonielle skikker som innfødte folk i ditt område kan øve.