Hovudside

Hvordan å bygge en enkel kylling Pen

by Walther

Hvordan å bygge en enkel kylling Pen

Kyllinger trenger sollys for å regulere sine hormoner for eggproduksjon. En høne bør få ca 12 til 14 timer med sollys i uken. For høner som lever i en coop, presenterer dette et problem fordi den medfølgende struktur hindrer dem fra å få den nødvendige sollys. En kylling pennen er nyttig fordi den holder kyllinger i et lukket område, men tillater dem å streife i sollys. Den holder også dem trygt fra rovdyr som kommer inn på tunet mens de er utenfor coop. En enkel kylling pennen er ingenting, men hønsenetting og staver.

Bruksanvisning


•  Bestem hvor stor kylling pennen trenger å være. Hver kylling bør ha 15 kvadratmeter med plass til å bevege seg rundt i. Området er lik lengde ganger bredde (A = LxB). Hvis du har 10 høns som trenger 15 kvadratmeter hver, trenger du et gjerde som er minst 150 kvadratmeter. En enkel måte å gjøre pennen stor nok er å lage to sider 15 fot og to sider 10 fot. (150 = 10x15). Lengden er 10, er bredde 15.

•  Merk av fekting området utenfor med hyssing.

•  Del lengden av gjerdet ved 5 til å bestemme hvor mange stakes du trenger. En 50 fot gjerde trenger 10 stakes.

•  Kjør innsatsen i hjørnene ved hjelp av en slegge. Plasser en annen eierandel hver 5 meter.

•  Åpne hønsenetting kroker på innsatsen, ved hjelp av en skrutrekker.

•  Pakk hønsenetting rundt innsatsen. Begynn i det punktet der du vil ha en inngang til pennen. Ikke lukk av pennen. La den siste delen hektet fra innsatsen. Hekte ledningen med krokene. Hamre krokene stengt ved oppkvikkende innsatsen bakfra med slegge og treffer kroken med hammeren.

•  Hammer telt innsatsen i bakken, hooking bunnen av gjerdet i jorden. Kontroller at hønsenetting berører bakken slik at ingenting kan krype eller grave under gjerdet.

•  Bend 6-tommers wire bånd i halvparten. Fest dem til slutten av hønsenetting som ikke er hektet på innsatsen. Plassere dem ned lengden av hønsenetting. Space dem jevnt og vri for å sikre. Fest disse wire bånd til begynnelsen post ved å vri dem rundt innlegget. Untwist bånd for å åpne penn og gå inn.

Tips og advarsler


  • Konstruer pennen rundt eller i nærheten av hønsehuset så dyrene har enkel tilgang til området. Det beste er om kyllinger kan vandre fritt fra coop til pennen.
  • Bestemme høyden på gjerdet etter hvor høy din kyllinger fly, så de vil ikke komme ut. Noen høner er lette og få høyere opp fra bakken, mens andre er tyngre og ikke flyr mye i det hele tatt. Bygge gjerdet fra 1 til 2 meter avhengig av kyllinger.