Hovudside

Hvordan fikse et hull i glass, så den er vanntett

by Walther

Hvordan fikse et hull i glass, så den er vanntett

Alt som trengs er en flue ball, en stein på siden av veien eller en nysgjerrig fugl og plutselig vinduet har et lite hull. Om hullet vises på et vindu på din hjemme eller på bilens vindu, må du reparasjonsalternativer rask. Vanntett reparasjoner holder vann og fuktighet fra siver innsiden, noe som kan føre til vannskader og selv mold. Ifølge "Popular Mechanics," alt du trenger for å fikse det hullet er en liten mengde av neglelakk.

Bruksanvisning


•  Riv et lite stykke duct tape av rullen stor nok til at det passer hånden. Vikle tape rundt hånden med den klebrige siden vendt ut og forsiktig DAB rundt vinduskarmen, plukke opp det knuste glasset. Løsne tapen forsiktig og kaste bort.

•  Rengjør hullet i glasset med en liten mengde såpe og vann, tørke av eventuelle glass chips fortsatt igjen i eller i nærheten av hullet. Tørk glasset ned med en lofri klut, noe som gjør at overflaten er helt tørr og fri for rusk.

•  Kjør et stykke fin-sandpapir over overflaten av hullet. Avhengig av årsaken til hullet, kan overflaten føles glatt. En ru overflate er bedre for å klebe neglelakk til glasset i vinduet.

•  Rist neglelakk flaske flere ganger eller rulle mellom hendene, varmer opp den polsk, noe som gjør det glir på glatt. Male et tynt lag med neglelakk på hullet i glasset og la tørke. Legg til flere lag med neglelakk før den klare polsk møter rundt glasset.

•  Tørk av reparerte området med et stykke fine-sandpapir, jevner ut eventuelle ujevnheter og gjør reparasjonen blanding med rundt vindu. Avhengig av hvor jevnt du brukte neglelakk, trenger du kanskje ikke dette trinnet.

Tips og advarsler


  • Ikke bruk papirhåndklær eller servietter når du rengjør hullet. Papirhåndkle kan fange på de skarpe kantene på glasset og la bak rusk.