Hovudside

Hvordan lage et bad Mindre Damp

by Walther

Hvordan lage et bad Mindre Damp

Fordi folk tilbringer mye tid i sine bad, er det fuktighet ikke uvanlig. Til tross for det faktum at vi bruker vanligvis badet for hygiene, kan denne fuktighet og fuktighets føre til dårligere luftkvalitet og mugg. Stående vann eller såpe avskum kan bli en yngleplass for bakterier. Heldigvis finnes det en rekke ting du kan gjøre for å gjøre badet mindre fuktig og skape et sunnere miljø.

Bruksanvisning


•  Ventiler badet ditt riktig ved å holde den tilgjengelig for luftstrøm. Holde døren åpen for resten av hjemmet når det er mulig og åpne baderoms vinduer for å slippe inn frisk luft.

•  Bruk vifter for å sirkulere luften og tørke ut kondens og fukt i hele badet. Du kan bruke badet avtrekksvifte eller la en bærbar fan kjøre for ti eller femten minutter etter hver dusj.

•  Oppretthold en regelmessig rengjøring rutine for badet ditt. I tilfelle at du har fukt problemer, ved hjelp av standard rengjøringsprodukter på vasker, toaletter og dusjer vil bidra til å forhindre oppbygging av bakterier, mugg eller andre usunne fuktbaserte forhold.

•  Tørk dine håndklær etter hver dusj ved å bruke en tørkemaskin eller henger dem utenfor. Hvis dette er for vanskelig, kan du ganske enkelt plassere våte håndklær i en annen del av huset som ikke har en fuktighet spørsmålet før de tørker eller til din neste dusj.

•  Bruk kjøligere vanntemperaturer for din dusjer. Dette skaper ikke bare mindre fuktighet og kondens, men den bruker også mindre energi.

•  Bruk et vindu nal etter hver dusj. Når du er ferdig med å bade, ta noen minutter å presse kondens og sitter vann fra dusj dører, vegger og hyller i avløpet.

•  Bruk spesiell rengjøring teknikker når vanlig rengjøring er ikke nok. Rene vasker, badekar, fliser og fugemasse med sterk eddik å drepe bakterier, mugg og virus. Du kan også fjerne bygget opp vann fra avløp ved å helle 1/4 kopp natron i dem en gang i uken.