Hovudside

De beste utendørs Tall Planters

by Walther

De beste utendørs Tall Planters

Tall planters legge visuell interesse til en flat hageflekk og gi den høyden som trengs for å henge planter til å vise fram sine blomster. En høyere beholder støtter små Topiary trær, tiltrer ulike nivåer av en trappet hage eller fungerer som en pidestall i et galleri for en dyrebare sorten. Enten det er en uteplass halv tønne eller en hul avløpsrør sto på slutten, kan en høy beholder være det beste valget for spesielle planter eller landskap.

Trappet Deck Planters


Et dekk eller uteplass trinn at overgangen fra et hus til et verksted kan bli avsluttet og integrert i landskapet med høye planters. Planters som flankerer det høyeste punktet på en kortstokk eller trapper og nå til lavere nivå av bakken kan holde løvverk, blomster og selv små trær som grønn øvre plattformen. En tilnærming for en tre dekk er kobberkledd planters arrangert på hver side av den øverste dekk som kommer til bakken hvor de er åpne så større anlegg kan roten. Kobber aldre vakkert i hagen som det forvitrer inn en Verdis gris patina. Planters kan trappet å flyte nedover med trapp. Planter som smitte over beholderne myke opp de harde kantene av bygget struktur og at det virker mer som en del av en hage.

Garden Wall Planters


En lav steinmur i en tradisjonell hage blir en delvis grønn skjerm med hjelp av store plantasjeeiere. Dimensjonerte keramiske krukker laget av uglasert leire eller glasert keramikk kan brukes til å holde høye planter som hardfør sago palmer. De høye potter sitte på den flate toppen av stablet stein, sine baser delvis skjult av snikende vinstokker eller eviggrønn eføy. Vinrankene blande pottene sømløst med sin stein plattform. Når en rad med identiske planters med identiske planter er lagt på veggen, danner den en formell "vegg" av naturlige teksturer og grøntområder. Den ser fungerer like godt med stein eller faux stein kompositt planters som har vært "alderen" og spraglete å se ut som lang tid inventar i landskapet.

Tre Containere


Et tre beholderen er utformet for å støtte et stort anlegg og understreke sin høyde i landskapet. Høyere planters kan brukes til å holde prøver i områder der trerøtter ville være forstyrrende eller bakken er ugjestmilde til trær. En betong eller murstein patio som fyller en liten bakgård er ett eksempel på en ideell beliggenhet for en container treet. Denne stilen av planter må ha god drenering. En container tre må vannes ofte så sine røtter ikke vil tørke ut, men det er like viktig at røttene aldri sitte i vann eller soggy jord. På grunn av hyppig vanning, blir jorda utarmet av næringsstoffer og treet må bli befruktet regelmessig. Planters tilstrekkelig robust til å håndtere vanning og kunstgjødsel er best. Sterk rotvekst vil også legge press på planter, og ekstremvær kan føre til sprekker eller korrosjon, til alle faktorer vurdere når du velger et materiale. I tillegg bør planter høyde passer til den aktuelle treet. Toppen av treets røtter skal være på nivå med toppen av jord, noe som bør være et par inches under kanten av planter. Beholderen høyde bør romme tilstrekkelig rotvekst, som støtte for tre- og skape en følelse av balanse som treet vokser høyere.