Hovudside

Hvordan å fjerne røyk Flekker på klær

by Walther

Røyk flekker kan være en utfordring å fjerne, som lukt kan somle selv etter flere behandlinger og vasker. Snarere enn å betale en profesjonell renere å fjerne flekken og lukt fra klærne, prøve noen hjemme-og naturpreparater. Ifølge Deborah L. Martin, forfatter av "Natural flekkfjerning Secrets», produkter som du har i medisinskapet eller på kjøkkenet kan fjerne røyk flekker fra din kjært plagg. Hvis du har røykskader fra en brann, er det best å ta klærne til en rengjøring profesjonell.

Bruksanvisning


•  Pre-behandle flekken. Bruk pre-behandling spray eller væske direkte på flekken, gni forsiktig på flekken, og la den sitte i 10 minutter. Vask plagget på den aktuelle varmeinnstilling, og følg plagget tag for tørking.

•  Dip ren klut i teknisk sprit. Blot flekken med kluten til alkohol metter flekken. Vask plagget i vaskemaskinen på riktig innstilling igjen, og tørke i henhold til brikkenes instruksjoner.

•  Sponge flekken med tørr-rensing løsemiddel. Bruk en ren klut til å bearbeid flekken med løsemiddel, og tørk med en tørr klut for å absorbere fuktighet. Fortsett til flekken forsvinner.

•  Bland en 1 ss. oppvaskmiddel med to kopper kaldt vann. Dypp en ren klut i blandingen, og blot flekken inntil gjennomvåt. Blot flekken med en ren tørr klut til fuktighet absorberes, etterfulgt av hvitvasking som vanlig. Tilsett 1 ts. natron for å nøytralisere røyk lukt.