Hovudside

Har en Aloe Vera Plant Go i full sol eller skygge?

by Walther

Har en Aloe Vera Plant Go i full sol eller skygge?

Aloe vera er lett å vokse som enten en potteplante eller en utenforstående prøven i varmt vær. Den har en dramatisk utseende, lange kjøttfulle blader og en høy sentrum blomst stilken holder gule eller røde rørformede blomstrer om våren.

Geografi


Fra slekten Aloe, aloe vera-planten opprinnelig kom fra områdene rundt det afrikanske kontinentet, men er nå dyrkes i de fleste deler av verden. I USA, regnes det som opprinnelig bare i Florida, Texas og Hawaii. Aloe vera gjør best utenfor i US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 9 til 11.

Spesifikasjoner


Aloe vera er en saftig som vokser fra en sentral rosett. Det har tapering, lys grønne blader som kan nå to meter i lengde og inneholder en saft som ofte brukes til å lindre kløe og helbrede mindre brannskader, skraper insektbitt og andre hudirritasjoner. Bladet kan være skiver åpen og gelen påføres direkte på huden.

Sol eller skygge


Aloe vera-planten trives i full sol eller delvis skygge. "Aloe Vera kan dyrkes utendørs i områder der det er ingen sjanse for frost," i henhold til Arizona Cooperative Extension, Yavapai County. Inne, plasser den i nærheten av en lysende vindu som vender mot sør eller vest for å maksimere sollys.