Hovudside

Rengjøringsmidler som er trygge Rundt Dyr

by Walther

Rengjøringsmidler som er trygge Rundt Dyr

Når rydde opp etter ditt kjæledyr, er det viktig å bruke pet trygge rengjøring forsyninger. Mange av de mest vanlige vaskemidler kan faktisk være skadelig for våre kjæledyr, katter og hunder spesielt fordi de slikker sine poter etter å ha gått på fersk rengjorte overflater. Heldigvis finnes det en rekke forskjellige dyrevennlige rengjøringsprodukter du kan bruke til å holde hjemmet rent og pent.

Eddik


Eddik kan brukes til å rengjøre kjæledyr områder og overflater som kjæledyr er tillatt på. Eddik fungerer godt som en naturlig renere fordi den har antimikrobielle egenskaper. Den etterlater også overflater strek gratis og skinnende. Den kan brukes som en vanlig universalrengjøringsmiddel. Du kan bruke den i en sprayflaske ufortynnet eller bland en kopp av det og en gallon av vann for å rengjøre gulv.

Bakepulver


Lukt fjerning er ofte en del av et kjæledyr eiers rengjøring rutine. Baking soda er en naturlig lukt remover du kan bruke trygt rundt kjæledyr. Det kan bli stenket på tepper og støvsuges opp for å bli kvitt set-in kjæledyr lukt. Den kan brukes som et slipende rensemiddel for å skrubbe flekker fra underlag. Plus, akkurat som du kan brette en boks i kjøleskapet for å absorbere lukt, kan du plassere en opp på en hylle nær kattens søppel boksen for å gjøre det samme. Du kan også strø litt på med tøyet når du vasker stinkende kjæledyr senger og leker.

Mineral Olje


Når polering tremøbler og gulv, er mineralolje mye tryggere enn de kommersielle lakker. Blandet med litt sitronsaft, vil etasjene har en fin glans og lukter friskt. Bland to deler mineralolje til en del sitronsaft for å bruke denne kombinasjonsboksen.

Grønne Pet Renseprodukter


Det finnes en rekke grønne rengjøring produkter du kan kjøpe for å trygt rengjøre kjæledyr områder. For tilfeller, Pure Ayre, Pet Force and Clean + Grønn alle gjøre pet trygt rengjøringsmidler laget av naturlige ingredienser. Når det er sagt, er det viktig å sjekke etikettene når du kjøper rengjøringsprodukter fordi ikke alt som hevder å være naturlig eller organisk er. Sjekk produkt etiketter for noen vanlige kjæledyr giftstoffer og irritanter som borsyre, blekemiddel, petroleum, alkohol, furu olje, fenoler, brom, klor, benzen, aceton, trikloretan, trikloretylen og xylen blant mange andre.