Hovudside

Hvordan ta vare på Lakkerte høyttalerkabinetter

by Walther

Lakk er en type finish som kan være svært glanset (tenk på pianoer). Omsorg for lakkert høyttalerkabinetter, derfor, i del betyr å holde denne glossy utseende. Skapene krever lite vedlikehold - listen over ting du bør unngå å gjøre er lengre enn listen over ting du bør gjøre for å ta vare på dem. Med riktig pleie, kan du beskytte investeringen din og holde høyttalerkabinetter ser nesten like fin som den dagen du tok dem inn i ditt hjem.

Bruksanvisning


•  Place høyttalerkabinetter unna bevegelige elementer, for eksempel gyngestoler eller hvilestoler, som kan støte mot dem. Lakkerte overflater kan bli bulkete av harde gjenstander, som også betyr at du bør ta forholdsregler ved transport disse skapene. Bruke bobleplast eller skum for å beskytte lakken fra elementer som kan banke mot skap under transport.

To Dust lakkert høyttalerkabinetter ofte med en myk klut. Det er ikke nødvendig å fukte kluten med vann, men hvis du gjør det, alltid følge umiddelbart med en tørr klut, slik at fukt ikke forblir på skapene. Rjfinewood.com advarer også mot å bruke oljet eller behandlede kluter på disse er ferdig,

•  Ikke plasser drikkeglass eller andre elementer direkte på dine høyttalere. Fuktighet fra disse elementene vil forlate vann ringer. I tillegg foreslår chamidafurniture.com holde løsemidler (inkludert alkohol) vekk fra lakkerte møbler, som løsemidler vil forringe finish. En god tommelfingerregel er å aldri plassere noen produkter som inneholder væske på dine lakkerte høyttalerkabinetter.

•  Hold skap dusted og unngå å plassere lekke, elementer på dem for å holde fra å måtte vaske dem. Når du trenger å rydde i skapene, Fukt en klut og plassere en liten dråpe av et mildt oppvaskmiddel på kluten. Tørk de områdene som trenger å bli renset og deretter følge med en fuktig klut for å skylle bort såperester. Tørk skap umiddelbart med et mykt håndkle.