Hovudside

Hvordan Kill Bed Bugs i tørketrommel

by Walther

Hvordan Kill Bed Bugs i tørketrommel

Det er få pålitelige måter å drepe veggedyr, men varmen synes å gjøre triks. Faktisk, de temperaturene som kreves for å drepe veggedyr er oppnåelig gjennom bruk av din husholdning tørketrommel. Drepe bugs som har tatt bolig i skapet, men tar litt mer enn litt forsiktig hvitvasking. Adressering større Veggedyr problem i ditt hjem er sannsynligvis kommer til å kreve en lisensiert og erfaren skadedyr profesjonell.

Bruksanvisning


•  Sjekk etiketten på klærne for å sørge for tørking ved høy temperatur vil ikke skade, varp eller krympe tekstiler.

•  Vask klærne i vanntemperaturen som er angitt på etiketten. Hvordan vann er best, men vannet i vaskemaskinen kan ikke bli varm nok til å drepe veggedyr og egg, så det er ikke så viktig som tørketrommelen temperatur.

•  Tørk klærne på høy varme. Det tar temperaturer på 120 grader Fahrenheit eller høyere for å drepe veggdyr, ifølge University of Kentucky entomolog Michael F. Potter. Tørke klærne for på noen få minutter for å la tørketrommelen varme opp, og deretter fortsette å tørke i minst 10 til 20 minutter.

•  Legg plaggene som ikke trenger å bli vasket rett inn i en varm tørketrommel i 10 til 20 minutter. Gjør du det dreper veggdyr, egg og nymfer. Unngå temperaturer høyere enn 160 grader Fahrenheit, fordi de vil skade tekstiler.

•  Plasser elementer du ikke kan trygt sette i tørketrommelen, for eksempel delikate stoffer, sko, vesker og tilbehør, i svart plast søppelsekker med et termometer. Legg dem i en varm bil eller i direkte sollys for å produsere temperaturer som ligner din tørketrommel. Når temperaturen har oversteget 120 grader, la elementene i posen i minst 20 minutter.

Tips og advarsler


  • Hvis du må vaske klær på et vaskeri eller samfunnet vaskerom, pakke klær i søppelsekker i stedet for kurver, og dumpe poser direkte inn i maskinene. Kast posene i en utendørs søppelsekk for å hindre spredning veggdyr til andre. Ta med ekstra rene poser til ta med klær hjem.