Hovudside

Merker av gjødsel

by Walther

Merker av gjødsel

Gjødsel er ofte brukt for å ikke bare akselerere plantevekst, men også hjelpe plantene vokse i miljøforhold som de ellers ikke ville være i stand til å overleve. Planter trenger et bestemt sett av næringsstoffer for å overleve akkurat som dyr gjør og gjødsel gi dem noen av deres ernæringsmessige behov. Mens de fleste gjødsel består av de samme grunnleggende ingrediensene av nitrater, fosfor og kalium karbonat, finnes det en rekke forskjellige gjødsel merker på markedet.

Scotts Miracle-Gro


Miracle-Gro har vært en meget velkjent gjødsel merkevare i flere tiår. Morselskapet Scotts ble stiftet i Marysville, Ohio i 1868. Det startet som først og fremst et frø selskap, men spredte seg raskt til en rekke hjem hagearbeid produkter. Scotts fusjonert med Miracle-Gro i 1995 for å danne Scotts Miracle-Gro merkevare, som aktivert Scotts å fordele Miracle-Gro gjødsel under sitt selskap paraply. Mens Nord-Amerika er Scotts 'primære markedet, kan selskapets gjødselprodukter også finnes i hele Europa.

Nutri-Grow


Nutri-Grow er en gjødsel merke som eies av Biagro Western Sales, Inc. Selskapet ble grunnlagt av jordbrukere i 1993. Dens Nutri-Grow gjødsel fokusere på å legge fosfater til planter for å bistå i vekst og utvikling. Noen av deres produkter har blitt lisensiert og merket ved University of California. Selskapet har fire fabrikker i USA og kontrakter et anlegg i Storbritannia for sin europeiske virksomhet.

Lesco


Lesco gjødsel spesialister på grad slipper kjemikalier som gir næring til planter over en lengre periode, i motsetning til å kreve gjentatte programmer på en daglig basis. Lesco ble grunnlagt som den Lakeshore Equipment and Supply Co i 1962 i Cleveland, Ohio. Det startet som en leverandør av utstyr for torv vedlikehold, men det forgrenet til gjødsel på 1970-tallet. Lesco strøk mange av sine gjødsel med svovel å bremse absorpsjonshastigheten og å opphøre "fest eller sult" problem de assosiert med annen gjødsel hvor en plante enten hadde for mange næringsstoffer eller ingen i det hele tatt.