Hovudside

Produsent Forslag til rengjøring av malte vegger

by Walther

Produsent Forslag til rengjøring av malte vegger

Maleriet er en av de enkleste og de fleste budsjettvennlige måter å transformere et rom eller et helt hus. Det kan gi et shabby rom en chic ser nesten umiddelbart. Men etter å ha brukt tid og penger male veggene, er det viktig å opprettholde dem og forlenge levetiden til lakken.

Male sheens


Malte vegger kan renses, men hvor godt det fungerer, avhenger i stor grad på sin glans. Ifølge glidden.com, bør flat maling brukes kun i lav trafikk områder, fordi overflaten ikke egner seg til rengjøring. Et eggeskall finish kan bli vasket og skrubbet og er ideell for høy trafikk områder som familierom. En satin finish gir både glans og lettstelte og kan brukes i alle rom. En halvblank maling er slitesterkt og vaskbare og kan stå opp til fukt på badet eller shenanigans i et barnerom.

Opprettholde malte vegger


Sherwin-Williams.com sier regelmessig rengjøring vil hjelpe malte overflater ser fint lenger. Det anbefaler å bruke en slipende rengjøringsmiddel som ikke inneholder sterke kjemikalier. Ikke bruk produkter som inneholder ammoniakk på vannbasert maling. Test din renere i en ut av veien sted før du bruker det til en hel vegg. Prøvde og sanne såpevann fungerer som regel bra, sier Sherwin-Williams. Vent minst to uker før du rengjør en nymalt overflate. Dette vil sikre at du ikke skader malingen før den når sin siste fase av hardhet og vaskbarhet.

Ved hjelp av en Konsentrert Cleaner


Hvis du ønsker å bruke konsentrerte vaskemidler på malte vegger, være sikker på at støvsugeren er slipende og milde. Ikke hoppe over det skritt å fortynne det, men tilsett vann i henhold til instruksjonene. Man kan justere styrken av løsningen for å passe til rengjøring jobb, om nødvendig. Bruk mer vann for lett rengjøring og mindre når du trenger mer rengjøring makt. Bruk en svamp eller klut til å vaske veggen, alltid rengjøring fra bunnen til toppen, sier Sherwin-Williams. Ikke la renere å tørke på veggen. Skyll grundig med vann, deretter gjenta rengjøringsprosessen hvis det er nødvendig.

Ved hjelp av en Blandet Cleaner


Når du bruker en ferdigblandet husholdning renere, råder Sherwin-Williams sprøyting problemområdet akkurat nok til å fukte den. Ved hjelp av en svamp eller klut til å tørke skitt og rusk av veggen, tørke også opp noen ekstra rengjøringsmiddel. Hvis veggen har en flekk, kan skrubbing være nødvendig å fjerne det. Hvis renere instruksjoner anbefaler det, skyll veggen når du er ferdig.

Rengjøring Mugg


Ifølge benjaminmoore.com, kan malte overflater bli påvirket av mugg, spesielt når de er i en høy fuktighet område, for eksempel et bad, vaskerom eller kjøkken. Rom som ikke får mye sollys også kan være i faresonen. Hvis en malt overflate har brune, grå eller svarte flekker, kan det være mugg. Du kan teste det ved å bruke noen få dråper blekemiddel; hvis flekkene går bort, har du sannsynligvis mugg. Malingen Selskapet anbefaler å bruke en del blekemiddel til tre deler vann for å rense mugg. Bruk gummihansker og noe for å beskytte øynene dine og skrubb berørte overflaten. Skyll området godt. For å holde mugg fra å returnere, bør du vurdere å male med en høy kvalitet latex maling eller installere en avtrekksvifte i rommet for å holde fuktigheten ned.