Hovudside

Hvordan Kill Big Red Ants med Natural Products

by Walther

Maur kan være et stikk av insekt å bli kvitt. Jo større brann maur variasjon er spesielt irriterende som de kan bite deg eller noen andre i nærheten. De er forholdsvis lett å drepe hvis du bruker plantevernmidler og kjemikalier, men hva hvis du ønsker å drepe dem naturlig? Kanskje deres er barn eller kjæledyr rundt som kan bli skadet av plantevernmidler som brukes til å drepe maur. Artikkelen vil gi noen naturlig rettsmidler for å bli kvitt store røde brann maur.

Bruksanvisning


•  Killing brann maur er naturligvis ganske enkelt. Først må vi finne alle maurtuer i hagen din. Vær forsiktig så du ikke å bli stukket mens undersøke den brannmaurtuer.

•  Deretter må vi lage vår maur drapsmann. Kok opp en kjele med vann på komfyren og strø salt i blandingen også.

•  Hell kokt saltvann på hver maurtua du kan finne. Vannet vil kollapse tunnelsystemer som maurene har gravd mens salt vil desorientere dem ikke tillater dem å flykte og maurene vil dø uten bruk av spesielle kjemikalier.

•  Det er et par andre alternativer du kan prøve hvis vannet ikke gjøre triks. Club soda er en annen god måte å drepe brann maur naturlig. I utgangspunktet, ved å helle brus på åsene vil du kollapse tunnelene som før, men koloni maur vil bli kvalt i tillegg.

•  Dryss maismel rundt maurtuer vil er også et fint alternativ. Mens det virker som din mater dem, kan maur ikke fordøye cornmeal. De vil høste det, ta det med til dronningen og de vil dø. Så enkelt er det.